×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

LDLC går ostört förbi Titan — Na`Vi slår knappt iBP

1
Franskmötet blev ett ensidigt sådant när LDLC fick sin revansch från den franska ESWC-kvalfinalen när de eliminerade rivalerna i Titan med 2-0 i kartor. Samtidigt slog Na`Vi iBUYPOWER med två jämna kartor mot noll.
Slutspelets inledande kvartsfinaler på ESWC 2014 är över, och det är LDLC som besegrat Titan med två raka kartvinster samt Na`Vi som gjort detsamma mot nordamerikanska iBUYPOWER. Det åtta tiondelar franska mötet mellan LDLC och Titan var morgonens mest laddade, bland annat då lagen senast möttes i det franska ESWC-kvalet för bara några dagar sedan. Där Titan gick ut som segrare med en 2-1-vinst, men dagens möte visade att LDLC var riktigt sugna på revansch.

Inferno var kvartsfinalens första karta, och som försvarare låste LDLC bombplatserna exemplariskt. När halvtid var kommen satt man på en makalös 14-1-ledning, men Titan hade inte gett upp för det. Den kommande pistolrundan gick dock inte LDLC:s väg efter att Dan "apEX" Madesclaire malt ner tre entry-headshots med sin p2000. Vinstsviten blev dock inte långvarit då LDLC knep det kommande tvångsköpet, och gick upp i en 15-2-ledning. Därefter vann Titan ett eget tvångsköp, och lyckades stränga ihop ett par rundor, men gapet var på tok för stort för att comebacken skulle bli verklighet.



Vi såg ett helt annat LDLC mot vad vi såg i det franska kvalet.


Nuke blev den andra kartan, där Titan fick stora möjligheter att tvinga fram en tredje karta då de började som försvarare, som vanligtvis ses som extremt favoriserat på atombombskartan. LDLC spelade dock ett starkt anfallsspel och fick ihop hela nio rundor mot Titans sex i halvtid. När sidbytet sedan gjordes tappade man ganska många rundor för att vara en inledande CT-sida, men fick aldrig något svett på pannan för att avsluta matchen.
Frankrike LDLC vs. Frankrike Titan — 2-0

LDLC: NBK, SmithZz, shox, kioShiMa, Happy
Titan: Ex6TenZ, kennyS, Maniac, apEX, KQLY

Inferno: 16-7 (14-1)
Nuke: 16-10 (9-6)
Samtidigt, bara några meter bort, möttes som sagt Na`Vi och iBUYPOWER. Overpass agerade invigning i mötet, och där öppnade Na`Vi extremt starkt som försvarare. Med en 14-1-ledning gick de in i den andra halvan, men det var inte över än. iBUYPOWER slog emot, och fick ihop en hel del poäng trots att Na`Vi relativt kvickt var uppe i 15 rundor. Halvan var ett fantastiskt comebackförsök av iBP, men blev inte verklighet då Na`Vi stängde kartan med 16-13.



Det blev ingen smidig vinst för Na`VI.


Nu var iBUYPOWER extremt laddade för en revanschkarta, och tog ut det på den följande Nuke, där de började som försvarare.På en karta som Nuke är det är lätt hänt att rundor börjar rullar som i nedförsbacke till det försvarande laget, och det hände iBUYPOWER när de fick ihop hela tolv rundor mot tre i halvtid. Nedförsbacken kan dock vända lika fort, och gjorde just detta när Na`Vi gick över till CT-sidan. Faktum är att de knep runda på runda så pass effektivt att det i slutändan fanns marginal att avsluta matchen. Slutresultat skrevs 16-13 även på denna karta, och Na`Vi säkrade sin semifinalplats.
Ukraina Na`Vi vs. USA iBUYPOWER — 2-0

Na`Vi: GuardiaN, Edward, seized, starix, Zeus
iBP: steel, AZK, DaZeD, Skadoodle, swag

Overpass: 16-13 (14-1)
Nuke: 16-13 (3-12)
I skrivande stund avgörs de två andra kvartsfinalerna. Där leder fnatic mot HellRaisers med 1-0 i kartor medan Virtus.pro har en kartas övertag mot det glödheta Team Dignitas.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..