×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

E4US missar ESWC — Algeriska arrangörerna var för sega

1
En av ESWC-deltagarlistans underhundar kommer att missa Paris-evenemanget, detta efter att de inte fick tid nog för att skaffa visum.
Med bara 14 timmar kvar till startskottet har algeriska E4US lämnat återbud till 50 000-dollarturneringen Electronic Sports World Cup 2014. Anledningen är, enligt lagmedlemmen Taibi "Lyhn" Youssefs uttalande till HLTV.org, att de algeriska kvalarrangörerna tog för lång tid på sig att skicka ut väsentliga papper som krävdes för att ansöka om visum, vilket ledde till att man inte får genomföra resan.

E4US var placerade med lägst seed i Grupp C, där NiP Gaming, HellRaisers, Copenhagen Wolves, brasilianska KaBuM och de nyblivna franska kvalvinnarna Titan skulle agera motstånd under fredagen. Nu verkar det alltså som att denna grupp enbart kommer att bestå av fem lag. Sannolikheten att Platinium, som kom trea i det franska kvalet, fyller tomrummet bör ses som minimal, men inte helt uträknad.

Grupp C


Frankrike Titan
Sverige NiP Gaming
Ukraina HellRaisers
Danmark Copenhagen Wolves
Brasilien KaBuM
Frankrike Platinium
Av de fem ovanstående lagen är det endast två som avancerar till slutspel. Samma sak gäller de övriga grupperna, där Grupp A och B spelar imorgon, medan gruppen ovan samt Grupp D spelar på fredag. Fragbite är på plats i Paris och kommer göra vårt bästa för att rapportera om allt som händer på plats i Porte de Versailles i Paris.

* Uppdatering: ESWC har gett de franska kvaltreorna Platinium platsen i Grupp C, vilket innebär att gruppen trots allt får sex lag. Ovanstående grupp-uppställning har uppdaterats, och nedan följer Platiniums laguppställning.

Platinium

Frankrike Brandon "Storen" Valembois
Frankrike Simon "Fuks" Florysiak
Frankrike Matthieu "matHEND" Roquigny
Frankrike Alexandre "bodyy" Pianaro
Belgien Antoine "to1nou" Pirard

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..