×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Titan vinner det franska ESWC-kvalet — LDLC tvåa

4
Titan och LDLC är vidare till ESWC 2014 efter att ha placerat sig topp två i det franska kvalet på plats i Paris, Frankrike. Titan var laget som gick vinnande ur rivalmötet.
Deltagarlistan för Electronic Sports World Cup 2014 är fulltalig — och som väntat är det Titan och LDLC som fyller de två platserna som väntade finalisterna i det franska kvalet. Snäppet mer otippat är dock att det är Titan som står som segrare, och därmed får top-seed i turneringen, medan LDLC får nöja sig med high-seed.

Finalkvalet på plats i Porte de Versailles, Paris, Frankrike hade fyra lag på sin deltagarlista. I den första omgången lyckades favoriterna avancera direkt, Titan med en 16-8-vinst över iGamerz medan LDLC knep en aningen tightare 16-13-vinst över Platinium. Därefter möttes jättarna i winner bracket-final, där Titan krossade LDLC med 16-3 på Dust2.

Samtidigt lyckades Platinium knipa en vinst över iGamerz, vilket innebar att de fick chans på revansch mot LDLC i consolidation-finalen. Den matchen gick dock långt ifrån likadant som lagens tidigare möte, då LDLC förnedrade sitt motstånd med 16-2 och avancerade till att återigen möta Titan.

Denna gång var mötet bäst av tre kartor, och trots att Titan kom från winner bracket hade de inget poäng-övertag i finalen. Det hindrade dem dock inte från att knipa den inledande Mirage med 16-9, men finalen tvingades ändå fram till en tredje karta när LDLC vann Inferno med 16-8. Cobblestone fick agera avgörande, och där var det Titan som försvarare som visade dominans direkt. 11-4 i halvtid, och en vunnen pistolrunda, bäddade väl för DreamHack Stockholm-mästarna. LDLC försökte komma ikapp när de fick agera försvarare, men gapet var för stort och Titan vann med 16-12.
Frankrike Titan vs. Frankrike LDLC — 2-1

Titan: Ex6TenZ, kennyS, apEX, KQLY, Maniac
LDLC: Happy, NBK, SmithZz, shox, kioShiMa

Mirage: 16-9 (12-3)
Inferno: 9-16 (7-8)
Cobblestone: 16-12 (11-4)
Båda ovanstående lag är, tack vare sina finalplatser, klara för ESWC 2014 som drar igång imorgon. Dock kommer Titan in med en bättre seed och placeras i Grupp C, mot bland andra NiP Gaming, HellRaisers och Copenhagen Wolves, medan LDLC får näst bäst seed i Grupp B mot lag som Virtus.pro, Cloud9 och Planetkey Dynamics.

Grupp A (Torsdag)

Grupp B (Torsdag)

Sverige fnaticPolen Virtus.pro
Ukraina Na`ViFrankrike LDLC
Portugal k1ckUSA Cloud9
Norge London CTyskland Planetkey
Kina PowIndien Virtual Impact
Sydafrika EnergyPortugal AlienTech

Grupp C (Fredag)

Grupp D (Fredag)

Frankrike TitanDanmark dignitas
Sverige NiP GamingUSA iBUYPOWER
Ukraina HellRaisersFinland 3DMAX
Danmark CPH WolvesEuropa mousesports
Brasilien KabumBulgarien GPlay
Algeriet E4USJapan Cipangu

Electronic Sports World Cup 2014 drar alltså igång imorgon, torsdag, i Porte de Versailles i Paris, Frankrike, där ovanstående 24 lag slåss om en prispott värd 50 000 dollar. Fragbite är på plats i Paris och kommer att göra sitt definitivt bästa med att leverera bilder, videos, intervjuer och annat smått och gott från Paris under veckans resterande dagar.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..