×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Italien

fnatic till final mot iBUYPOWER

4
Svenska fnatic säkrar finalplats på FACEIT-finalerna efter att ha besegrat Virtus.pro med 2-0.
Båda finalisterna är klara i FACEIT League Season 2-finalerna i Milano, Italien. Det är nämligen svenska fnatic som avancerat till final efter en 2-0-vinst över Virtus.pro, och möter under morgondagen iBUYPOWER om 20 000 dollar.

Precis som i den första semifinalen var det Inferno som agerade spelplan för öppningen mellan fnatic och Virtus.pro. Svenskarna började med att försvara — med bravur. De vann inte bara pistolrundan och den första vapenrundan, utan knep hela elva raka rundor innan Virtus.pro plockade sin första poäng. Den poängen blev ensam under första halvan, och med 14-1 gick man in i den andra halvan.

Virtus.pro vann sedan den andra pistolrundan, detta efter att Wiktor "TaZ" Wojtas dragit tre snabba headshots med sin p2000. Rundvinsten lade grunden för en potentiell comeback, men trots en fin insats med sju raka rundvinster som försvarare föll Virtus.pro till sist mot fnatics tryck.

Mirage följde, och även där fick fnatic börja som CT. Aningen jämnare blev det dock denna gång, när Virtus.pro inledde med att vinna pistolrundan. Dock svarade fnatic med ett vunnet nödköp och gick upp till en 5-1-ledning. Därefter gick rundorna fram och tillbaka, och halvtidsresultatet slutade 10-5 till svenskarna.

När den kommande pistolrundan utspelade sig var det Janusz "Snax" Pogorzelski som var den stora stjärnan när han, väldigt kyligt, lät sitt motstånd springa förbi honom för att sedan döda samtliga i ryggen medan en batalj utfördes på sajten. Precis som i första halvan svarade dock fnatic med ett vunnet nödköp, och när de sedan utökade sin ledning var vinsten given.
Sverige fnatic vs. Polen Virtus.pro2-0

fnatic: pronax, flusha, JW, olofm, krimz
Virtus: TaZ, Neo, byali, Snax, pasha

Inferno: 16-8 (14-1)
Mirage: 16-7 (10-5)
Imorgon kommer finalen att utspela sig, där fnatic och Virtus.pro slåss bäst av fem kartor om förstapriset på 20 000 dollar. Finalen är schemalagd att dra igång klockan 13:00.
USA iBUYPOWER vs. Sverige fnaticBetta i tipset

iBP: steel, Skadoodle, AZK, DaZeD, swag
fnatic: pronax, flusha, JW, olofm, krimz

Tid: 13:00
Stream: FACEIT TV

Kartor: Bäst av fem

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..