×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Anders och Semmler till ESWC

3
ESWC har offentliggjort det så kallade stream-teamet för herrturneringen, där vi bland annat ser RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat.
Om en vecka sitter 24 lag i Porte de Versailles i Paris, Frankrike och spelar om 50 000 dollar i 2014 års upplaga av Electronic Sports World Cup. Nu, sex dagar innan turneringen går av stapeln, har ESWC offentliggjort att RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat kommer att kommentera turneringen. Showen kommer även att ha amerikanen Corey "dunN" Dunn som värd och österrikiska Julia "Miss Rage" Kreuze som värdinna.

Stream-team för ESWC 2014

USA Corey "dunN" Dunn (Värd)

Österrike Julia "Miss Rage" Kreuze (Värdinna)

Danmark Anders Blume (Kommentator)

USA Auguste "Semmler" Massonat (Kommentator)
ESWC 2014 arrangeras i Paris, Frankrike i samband med spelmässan Paris Games Week den 29 oktober till den 3 november. Prispotten för herrturneringen i CS:GO uppnår 50 000 dollar, motsvarande över 362 000 kronor, medan damturneringen har 10 000 dollar i sin prispott. Mer information, exempelvis grupper och schema för herrturneringen, finns att få tag på här.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..