×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NetcodeGuides tappar sitt CS:GO-lag

0
Det nordamerikanska topplaget NetcodeGuides har valt att gå skilda vägar med organisationen.
Femman i NetcodeGuides har valt att lämna organisationen, bekräftar lagets spelare Josh "jdm64" Marzano på Twitter. Någon direkt anledning till varför de väljer att gå egen väg har inte givits, men i Twitter-inlägget hintar Marzano om att stora nyheter är på gång.



NetcodeGuides klassas som det tredje bästa i Nordamerika efter iBUYPOWER och Cloud9, men har inte haft en alltför lätt period under senare veckor. De placerade sig trea i FACEIT:s nordamerikanska division, vilket innebar att de precis missade att kvalificera sig för de 44 000 dollar värdefullla LAN-finalerna. Ovanpå detta föll de med 1-2 mot iBUYPOWER i det nordamerikanska kvalet till kommande major-turnering på DreamHack Winter 2014, där endast vinnaren avancerade. Exakt vad som händer med femman som fram tills idag representerade NetcodeGuides återstår att se.

F.d. NetcodeGuides

USA Josh "jdm64" Marzano
USA Tarik "tarik" Celik
USA Stephen "reltuC" Cutler
USA James "hazed" Cobb
Kanada Pujan "FNS" Mehta

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..