×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

LDLC besegrar Na'Vi — vinner Starladder XI

3
Fransk glädje i Ukraina ikväll. Detta efter att fransoserna i LDLC kunde koras till vinnare av Starladder XI och 13 000 dollar.
25 rundor, det var vad LDLC bjöd motståndarna på under de fyra kartor laget snabbt vann under lördagens matcher på Starladder XI, och redan då visste man att LDLC var laget att slå denna turneringen. Ingen lyckades, och nu är de fem fransmännen i LDLC 13 000 dollar rikare efter att man lyckats vinna söndagsfinalen mot Na'Vi med resultatet 3-2 i kartor.

Fransoserna fortsatte att övertyga

Efter att LDLC avancerat till finalen igenom winner bracket fick laget en karta tilldelad sitt namn, och det krävdes endast två kartvinster för att säkerställa fransk seger i turneringen som traditionsenligt avslutas i huvudstaden av Ukraina, och det började bra.

Den första kartan, Inferno, startade relativt jämnt och när det var dags för sidbyte var rundorna fördelade 8-7 i fördel till det östeuropeiska laget, Na'Vi, men därifrån var det endast franskt jubel kartan igenom. Fransoserna lyckades ta samtliga resterande rundor, vilket resulterade i slutresultatet 16-8, och man var alltså tidigt i serien bara en karta ifrån turneringsvinst, men Na'Vi gav inte upp så enkelt.

Imponerande AWP-spel påbörjade comeback

På följande karta, Dust2, krävdes det övertid för att skilja lagen åt, en övertid som Na'Vi gick segrande ur efter imponerande spel från Ladislav "GuardiaN" Kovács, då han bland annat skickligt sköt ner fyra fransoser med sin AWP när Na'Vi lyckades kvitterade till 17-17 i rundor. Östeuropéerna plockade åt sig de två nästkommande rundorna och fortsatte sedan vinna rundor på den tredje kartan, Overpass, som också den resulterade i vinst för Na'Vi.

Det stod nu lika, 2-2, i kartor och allting skulle avgöras på Mirage. LDLC startade på den diskuterbart tuffare sidan som terrorister men lyckades trots det ta en tidig ledning som höll i sig fram tills att det var dags för sidbyte. Rundorna var fördelade 10-5 i fransosernas favör och det skulle inte bli jämnare då man plockade hem pistolrundan och inte stannade förrän man var i mål. 16-6 blev slutresultatet på den sista kartan och fransoserna i LDLC kunde äntligen pusta ut.
Frankrike LDLC vs. Ukraina Na'Vi — 3-2

LDLC: NBK, SmithZz, Happy, shox, kioShiMa
Na'Vi: GuardiaN, seized, Edward, starix, Zeus

Inferno: 16-9 (7-8)
Dust2: 17-19 (10-5)
Overpass: 12-16 (7-8)
Mirage: 16-6 (10-5)
Vinsten innebär att organisationen LDLC tar sin första turneringsseger sedan att man tidigt i September bestämde sig för att bygga om laget, och man är nu i strålande form inför FACEIT-finalerna den kommande veckan.

Slutplaceringar

1.Frankrike LDLC13 000 dollar(cirka 93 344 kronor)
2.Ukraina Na'Vi7 000 dollar(cirka 53 493 kronor)
3.Frankrike Titan4 000 dollar(cirka 30 568 kronor)
4.Frankrike Epsilon3 000 dollar(cirka 22 926 kronor)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..