×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LDLC övertygar — finalklara i Kiev

2
Franska LDLC står för en dominant insats på StarSeries XI-finalerna i CyberSports Arena. Nu är de finalklara efter vinster över både Na`Vi och Titan.
Den första dagen på StarSeries XI-finalerna i CyberSports Arena i Ukrainas huvudstad är förbi, och det är franska LDLC som kommer att sova bäst under natten. Efter övertygande vinster har de nämligen säkrat en finalplats.

I den första omgången lyckades de besegra Na`Vi i två raka kartor, Overpass och Inferno, där den förstnämnda kartan blev den "jämnaste" med ett 16-8 resultat. Den matchen var dock inte den första i finalturneringen då Titan strax innan slagit landsmännen i Epsilon två raka kartor, 16-10 på Dust2 och 16-13 på Cache.

Den tredje och sista bäst-av-tre-matchen för dagen var winner bracket-finalen mellan de franska givna ärkerivalerna LDLC och Titan. Även där visade LDLC hög klass när de på Season, som var Titans kartval, tryckte till 12 rundor i första halvan. När de sedan vann pistolrundan var det bara en tidsfråga innan avgörandet kom. Inte heller Cache blev överdrivet jämn, trots att LDLC "bara" fick nio rundor som CT. De nio rundorna visade sig dock räcka gott och väl när Nathan "NBK" Schmitt och hans kamrater visade starkt anfallsspel som resulterade i 7-0 och ett 16-6-resultat.

Lördag

13:00 Frankrike Epsilonvs. Frankrike Titan0-2 (10-16, 13-16)
16:00 Ukraina Na`Vivs. Frankrike LDLC0-2 (8-16, 7-16)
19:00 Frankrike Titanvs. Frankrike LDLC0-2 (4-16, 6-16)

Söndag

12:00 Frankrike Epsilonvs. Ukraina Na`ViBetta i tipset
15:00 Vinnare i 12:00vs. Frankrike Titan
19:00 Vinnare i 15:00vs. Frankrike LDLC

Som ni kan se ovan väntar ytterligare tre bäst-av-tre-möten imorgon. Öppningsmatchen blir mötet mellan dagens två första förlorare, som slåss om att vara kvar i turneringen. Vinnaren av det mötet går sedan vidare till att möta Titan, där en finalplats mot LDLC står på spel.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..