×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fransktoppen och Na`Vi dagens StarSeries-finaler

1
Det har blivit dags för LAN-finalerna för StarSeries XI, där Titan, LDLC, Epsilon och Na`Vi gör upp om 27 000 dollar.
Idag påbörjas finalerna för StarSeries elfte säsong, och på plats befinner sig hela det franska toppskiktet, liksom hemmahoppet i Natus Vincere. Platsen är, i vanlig ordning, CyberSports Arena i Kiev, Ukraina, där de fyra lagen slåss om en prispott som motsvarar 193 000 svenska kronor.

För att ta sig till Kiev lyckades Epsilon och det ukrainska laget vinna sina respektive grupper, vilket gav dem en säker plats till LAN-finalerna under bästa möjliga seed. När onlineslutspelet då trädde fram fick de fyra bäst placerade utöver gruppvinnarna, det vill säga de som kom tvåa och trea i var grupp, spela ett double elimination-bracket för att ta fram de två sista lagen till turneringen. Där var det LDLC som vann, via winner bracket, och Titan som kom tvåa.



Var det någon som sa revansch?


Idag och imorgon kommer dessa fyra lag att mötas i ett double elimination-bracket, där samtliga omgångar spelas bäst av tre kartor. Inledningsvis kommer Epsilon och Titan att mötas klockan 13:00, och följs upp av en match mellan Na`Vi och LDLC klockan 16:00. Vinnarna i dessa omgångar kommer att mötas 19:00, sedan är enbart loser bracket och finalen som spelas under morgondagen.

Lördag

13:00 Frankrike Epsilonvs. Frankrike TitanBetta i tipset
16:00 Ukraina Na`Vivs. Frankrike LDLCBetta i tipset
19:00 Winner bracket-final

Söndag

12:00 Loser bracket-final
15:00 Consolidation-final
19:00 Final

Prisfördelning

1. 13 000 dollar(cirka 93 000 kronor)
2. 7 000 dollar(cirka 50 000 kronor)
3. 4 000 dollar(cirka 28 600 kronor)
4. 3 000 dollar(cirka 21 400 kronor)

Än så länge verkar det inte finnas någon mer känd engelskspråkig stream som tagit på sig att kommentera turneringen, och närmast det svenska språket kommer vi via tyske Knochen från 99damage. Den officiella streamen är StarSeries egna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..