×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Epsilon gör sig av med fxy0 — sixeR ersätter

-2
Inatt offentliggjorde Epsilon att Joey "fxy0" Schlosser inte längre är en del av laget, men en ersättare är redan funnen.
Det franska CS:GO-laget Epsilon har gått igenom ett spelarbyte, detta efter att Joey "fxy0" Schlosser inte längre är en del av laget och man istället hittat en ersättare i Christophe "SIXER" Xia. Spelarbytet ska främst bero på Schlossers attityd inom spelet och Epsilon poängterar på sin hemsida att Schlosser bidragit med en hel del under sin tid i Epsilon.

Epsilon medger också att uppgiften att hitta en ny femte spelare var svår men är glada att presentera Christophe “sixeR” Xia som det senaste tillskottet. Xia som man främst kommer ihåg från Counter-Strike 1.6, trots deltagande på ESWC 2013 med laget WARMAKER, där han spelade i lag som Millenium, BURNING! och Electronic Sahara och kammade hem strax under 9.000 dollar i prispengar. Hans meriter består bland annat av en första placering på Assembly 2011 men också tredje- och fjärdeplaceringar på Dreamhack Summer 2009 och Dreamhack Winter 2009.



SIXER representerar WARMAKER under ESWC 2013.


Härnäst kommer man att kunna se Epsilon delta på Starseries XI Finals i helgen, men detta med stand-in då Gordon “Sf” Giry inte kommer kunna närvara. Ersättaren till Giry kommer att vara ingen mindre än Engin "MAJ3R" Kupeli.

Epsilon

Frankrike Gordon "Sf" Giry
Frankrike Kevin "Uzzziii" Vernel
Frankrike Robin "GMX" Stahmer
Frankrike Adil "ScreaM" Benrlitom
Frankrike Christophe "sixeR" Xia

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..