×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Semifinaldags i Hitbox Arena

1
fnatic, LDLC, Virtus.pro och Team Dignitas gör upp om finalplatser i Hitbox Arena Championship 3.
Det har blivit dags för semifinaler i Hitbox Arena Championship 3, där bland andra svenska fnatic är högst aktuella. Dessa kommer att ställas mot franska LDLC i en bäst-av-tre-match redan nu på torsdag, klockan 19:00, där en finalplats med ett förstapris på 5 000 dollar står på spel. På andra sidan bracket är det Virtus.pro och Team Dignitas som kommer drabbas samman, dock inte förrän på måndag.
Frankrike LDLC vs. Sverige fnatic Betta i tipset

LDLC: Happy, NBK, SmithZz, shox, kioShiMa
fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz

Datum: Torsdag den 16 oktober
Tid: 19:00
Stream: HitboxCS

Bäst av: Tre kartor



Polen Virtus.pro vs. Danmark dignitas Betta i tipset

Virtus: byali, Snax, TaZ, Neo, pasha
dignitas: aizy, device, dupreeh, FeTiSh, Xyp9x

Datum: Måndag den 20 oktober
Tid: 20:00
Stream: HitboxCS

Bäst av: Tre kartor
Virtus.pro tog sig vidare via en väldigt snäv vinst över tyska Alternate, där polackerna inledde med en övertidsvinst på Cache för att sedan förlora Mirage med 14-16. En tydlig Inferno-vinst gav dem dock avancemanget. Även deras semifinalmotstånd, Team Dignitas, fick tyskt motstånd i kvartsfinal, dock ett betydligt mer ensidigt när de sprang över mTw med 2-0.

Franska LDLC knep semifinalplatsen över spanska x6tence, där den inledande Dust2 blev en jämn 16-14-historia. Avgörandet på Cache blev inte helt ojämnt det heller, men LDLC visade sig ändå relativt tydligt vara det bättre laget.

Svenska fnatics möte med Copenhagen Wolves blev ett intressant sådant, trots att fnatic knep vinsten med 2-0. Inferno slutade 16-13 till svenskarna, och resultatet på följande Cache blev snäppet bättre 16-12. Dock tycktes det finnas en rejäl match i matchen, detta mellan Jesper "JW" Wecksell och Jacob "Pimp" Winneche, som slutade på +22 respektive +25 i kills. För att sätta det i ett perspektiv hade den tredje starkaste spelaren +3.

Resultat: Kvartsfinaler

Polen Virtus.provs. Tyskland Alternate2-1 (19-17, 14-16, 16-4)
Danmark dignitasvs. Tyskland mTw2-0 (16-4, 16-6)
Frankrike LDLCvs. Spanien x6tence2-0 (16-14, 16-9)
Sverige fnaticvs. Danmark CPH Wolves2-0 (16-13, 16-12)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..