×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

"Sug min..." — CEVO-mästarens grova hälsning till en kritisk lurppis

10
Efter att ha vunnit årets överlägset jämnaste turneringsfinal passade Joshua "steel" Nissan på att skicka en hälsning till den före detta professionella spelaren.
Ja, det blev en minst sagt energisk final i CEVO Professional Season 5 när iBUYPOWER, efter över 6 timmar och 151 spelade rundor, besegrade Cloud 9 för att knipa titeln och återigen ta tronen som Nordamerikas "nummer ett". Under matchens gång var det många profiler som använde Twitter flitigt, och en av dem var den före detta professionella spelaren tillika expertanalytikern Tomi "lurppis" Kovanen.

Under matchens gång både hyllade och sågade han de olika lagens spelsätt, som en expertanalytiker bör, och nämnde även ett flertal gånger att iBUYPOWER inte håller måttet på europeisk nivå. Extra känsligt är det när iBUYPOWER, i samtliga major-turneringar som arrangerats, fått lämna redan i gruppspelsfasen.



lurppis (t.v.) analyser är inte alltid uppskattade.


Euforisk som man bör vara efter fem kartor och över 150 jämna rundor spelade valde Joshua "steel" Nissan några väl valda ord för en inte alltför kärleksfull hälsning till Kovanen.



Responsen från den finske analytikern blev ganska väntad, och även den väldigt uppviglande.

— Grattis, tillåt mig gratulera dig när ni lär er att koppla in musen i usb-porten på andra sidan dammen, svarade lurppis.

Både iBUYPOWER och ärkerivalerna i Cloud 9 kommer att spela FACEIT-finalerna i Milano, Italien den 24-26 oktober. Om vi får se några stordåd från Nissans femma på internationell nivå får vi med andra ord reda på redan om två veckor.

37 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 37 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..