×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Titan säkrar trippelt franskt till StarSeries-finalerna

0
Titan kniper den sista platsen till den elfte StarSeries-säsongens LAN-finaler efter vinst över NiP Gaming.
Sedan tidigare var det klart att både Na`Vi och Epsilon säkrat två av de fyra platserna till LAN-finalerna av StarSeries XI, detta efter att ha toppat sina grupper under onlinefasen. I början av veckan blev det även klart att LDLC knep en plats genom att segra i winner bracket av online-slutspelet. Nu visar det sig att det blir trippelt franskt i Kiev.

Under gårdagen var det nämligen DreamHack Stockholm-mästarna i franska Titan hade resultaten på sin sida. I loser bracket-finalen lyckades de besegra polska Virtus.pro med knappa 16-14 på Cache och således avancera till att möta NiP Gaming i en bäst-av-tre om den sista platsen.

Där blev den inledande kartan lika jämn som mot polackerna, och en övertid krävdes innan fransmännen knep 1-0-ledningen på Inferno. Cache följde, där Titan var det aningen tydligare att Titan var det bättre laget under gårdagen. Resultaten innebär att deltagarlistan för LAN-finalerna är fulltalig.

Deltagarlista för LAN-finalerna

Ukraina Na`ViFrankrike Epsilon
Frankrike LDLCFrankrike Titan

I vanlig ordning är det CyberSports Arena i Kiev, Ukraina som står värd för säsongens LAN-finaler. Datumen är 18-19 oktober, och prispotten motsvarar strax över 250 000 kronor.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..