×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

schneider tackar nej till mouz-kontrakt

1
Den före detta fnatic-stjärnan har valt att neka erbjudande från den tyska organisationen. Nu tar han återigen en paus.
Trots de imponerande onlineresultaten kommer inte Andreas "schneider" Lindberg kommer att bli en permanent ersättare för Oliver "kzy" Heck i mousesports. Han har nämligen nekat ett erbjudande att börja spela fulltid för den tyska organisationen, rapporterar Aftonbladet.

Enligt 23-åringen själv beror det på hur hans liv format sig efter att han fick lämna fnatic tidigare under året, och att han inte kan lägga ner den mödan som krävs i dagsläget.

— Efter att jag blev sparkad ur Fnatic hände det mycket saker i mitt liv och det gör att jag inte kan fortsätta spela professionellt för tillfället. Så jag kommer försvinna ännu en gång och nu kommer man troligtvis endast se mig när jag spelar med landslaget eller gör något annat inhopp, berättar Lindberg för Aftonbladet.

Med andra ord verkar det som att mousesports nu får söka efter en ny ersättare. Under svenskens tid som inhoppare hjälpte han mousesports att kvala in både till GameShow League- och ESEA-finalerna, där vinster över en hel del topplag blev en del av resan. Den tyska organisationen ställde in sitt deltagande för GSL-finalerna, men har sagt att de kommer åka på ESEA-finalerna i december. Med tanke på att det även spelas en hel del turneringar fram tills dess bör man få reda på en ersättare förhållandevis snart. Tills dess har mousesports följande fyra.

mousesports

Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Tyskland Johannes "tabseN" Wodarz
Serbien Nikola "LEGIJA" Ninić
Finland Aleksi "allu" Jalli
Mousesports är bland andra aktuella i Fragbite Masters powered by Com Hem, där de spelar i Grupp B redan nu i helgen. Exakt vilken femma som kommer att användas i turneringen återstår att se.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..