×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

MLG hintar om att plocka upp CS:GO

11
Major League Gamings grundare och VD, Sundance DiGiovanni, har hintat om att CS:GO kommer bli en del av kommande MLG-evenemang.
Sedan Major League Gamings begynnelse 2002 har organisationen haft en hel del fokus på FPS-spel. Counter-Strike är dock en titel som uteblivit under samtliga år, och organisationen har gjort sig mer kända för sina turneringar i Halo och Call of Duty på konsoll.

Nu har VD:n tillika grundaren hintat för att Global Offensive kan bli Counter-Strikes entré in i MLG, detta med ett klassiskt, kryptiskt Twitter-inlägg där han skriver följande om CS:GO.



Befarar CS:GO på konsoll

Ska man översätta DiGiovannis uttalande innebär det att CS:GO-älskare först kommer bli förvånade, men sedan övergå till glädje. Anhängare tror dock att ordet "then" bara är ett simpelt stavfel, och att det egentligen skall vara "than", vilket innebär att Sundance menar att CS:GO-fans snarare kommer bli förvånade än glada.

Tolkningen övergått till konspirationer, och med tanke på MLG:s bakgrund inom FPs-spel befarar folk att turneringen kommer att inkludera CS:GO på konsoll för kommande evenemang. Exakt vad som presenteras bör vi få reda på inom en inte alltför lång stund.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..