×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

pasha har blivit farsa — "miniBiceps" född

64
Det visar sig att Jarosław "pasha" Jarząbkowskis uteblivande från GameShow League-finalerna är av en positiv anledning. Den polske legendaren har nämligen blivit far!
I slutet av förra veckan stod det klart att Virtus.pro-snipern Jarosław "pasha" Jarząbkowski missar GameShow League-finalerna. Anledningen som gavs var väldigt vag, när det enbart sades att det var på grund av personliga anledningar. Nu har det visat sig vara ett glädjebesked som förhindrat honom från deltagandet då 26-åringen och hans fru fått en dotter namngiven Nela.

Glada över beskedet — men rädda för pashas karriär

Gratulationer har skjutits från hela världen mot den omtyckta AWP-stjärnan, som på senare tid blivit något av en stream-profil. Redan innan födsel har communityt, liksom pasha själv, gett barnet smeknamnet "miniBiceps". På bara en timme har över 750 personer grattat pasha på Facebook samtidigt 100 personer har delat bilden och närmare 8 000 personer har gillat situationen. Även Reddit-communityn har snabbt visat sin glädje över bedriften.

Alla leenden är dock inte helt och hållet hundraprocentiga. Det finns många, som kände till fruns graviditet, som oroat sig över Jarząbkowskis framtid som Counter-Strike-spelare. Anhängare menar nämligen att det bör vara väldigt svårt att bolla bebisar med spelandet. Det kan dock vara värt att notera att den ukrainska Na`Vi-profilen Danylo "Zeus" Teslenko satt i en liknande situation för några år sedan, och han är aktiv som spelare i Na`Vi än idag

I vilket fall vill vi på Fragbite utbrista ett stort "Gratulacje" till pasha!


Bildkälla: Facebook

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..