×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

LDLC klara för StarSeries-finalerna

0
Franska LDLC säkrar en plats till LAN-finalerna av StarSeries XI efter 2-0 mot NiP Gaming. Ikväll avgörs online-slutspelet, där NiP Gaming, Titan och Virtus.pro slåss om den sista platsen.
LDLC är klara för StarSeries XI-finalerna i CyberSports Arena i Kiev, Ukraina, efter att ha besegrat NiP Gaming med 2-0 i kartor. Resultatet innebär att LDLC avancerar att spela om prispotten tillsammans med Epsilon och Na`Vi, samt ett sista lag som skall avgöras ikväll.

NiP Gaming är fortfarande med i leken, och är bara en vinst ifrån avancemang. Först skall Titan och Virtus.pro drabbas samman i loser bracket, och vinnaren får sedan utmana svenskarna om den sista platsen till LAN-finalerna.

Deltagarlista för LAN-finalerna

Ukraina Na`ViFrankrike Epsilon
Frankrike LDLCEuropa Kvällens vinnare

Kvällens kvalavgörande

20:00 Frankrike Titanvs. Polen Virtus.proBetta i tipset
21:00 Sverige NiP Gamingvs. Europa Vinnare i 20:00(Vinnaren kvalar in till StarSeries XI-finalerna)

Så har online-slutspelet gått

Efter att onlinefasen i StarSeries XI avgjorts var både Epsilon och Na`Vi klara för LAN-finalerna då de vann sin respektive grupp. I samma skede avancerade de fyra bäst placerade, utöver ovanstående lag, till ett onlinebaserat double elimination-slutspel som skulle avgöra vilka som blir de två sista lagen som spelar i CyberSports Arena i Kiev, Ukraina. Placerade du dig tvåa eller trea i din grupp hamnade du i winner bracket av detta slutspel, medan fyrorna och femmorna i grupperna började i lower bracket.

De flesta matcherna i den första slutspelsomgången blev ensidiga. I winner bracket lyckades NiP Gaming dominant besegra spanska OverGaming medan LDLC, även de med övertygande siffror, slog Copenhagen Wolves. I loser bracket klev Virtus.pro förbi brittiska The Lone Rangers, medan Titans vinst över HellRaisers blev den jämnaste med 16-11.

Winner bracket-finalen, som stod mellan NiP och LDLC, var den mer efterlängtade i turneringens online-slutspel, och skulle bli en övertygande berättelse från fransmännens sida. Den första kartan, Inferno, vann man med ett relativt bekvämt 16-10-resultat, och en imponerande 10-5-vinst som Terrorister på Cache var tillräcklig för att "två-nolla" det svenska världslaget.

Virtus.pro fortsatte sedan resultatmönstret genom att bekvämt besegra OverGaming, men raka motsatsen gällde när Titan och Copenhagen Wolves möttes, där mötet tvingades till en övertid vunnen av DreamHack Stockholm-mästarna. Ikväll är det alltså dags för Titan och polska Virtus.pro att drabbas samman. Vinnaren möter sedan NiP Gaming i kampen om den sista platsen till finalerna.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..