×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

LDLC finalklara — fnatic vs. Titan härnäst

6
Franska LDLC fortsätter sin resa mot debutsuccén med ett 2-0-resultat mot finska 3DMAX. Nu är de klara för final, där de kommer att slåss med vinnaren mellan fnatic och Titan.
Det första finallaget för Globen är korat, och det är franska LDLC som besegrat den finska uppstickaren 3DMAX med 2-0 i kartor. Vinsten innebär en återkomst till scenen i Globen, där man antingen möter hemmahoppet fnatic eller landsrivalerna i Titan.

Så gick semifinalen

Semifinalens första karta var Cache, där 3DMAX fick börja som försvarare. Den försvarande sidan har tydligt visat sig vara den starkare turneringen igenom, men finnarna fick en olycklig start. Fransmännen vann sju av de åtta inledande rundorna, och hade redan mer än tillräckligt många rundor för att ha gjort en bra anfallssida. Vid det skedet hoppade dock övertaget över, och finnarna började knipa rundor. I halvtid hade 3DMAX reducerat underläget till en runda.

Olyckligt nog för finsk del öppnade den kommande halvan precis som den föregående, men skillnaden var att fransmännen inte tappade sitt momentum, utan avslutade kartan med 16-8.

Dust2 följde, och inledningen blev betydligt bättre för finsk del. Som anfallare gick man jämnt upp med fransmännen under de tio inledande rundorna. Därefter stack LDLC ifrån en aning, vilket bäddade bättre grund för den starka anfallssida som skulle komma. Som terrorister fick LDLC en hel del rundor näst intill oberört.

När fransmännen satt med hela sju matchrundor vaknade 3DMAX till och började plocka rundor, bland annat tack vare en vunnen 1vs3-situation av Jesse "KHRN" Grandell, där han lade en smoke på bomben och desarmerade innan Nathan "NBK" Schmitt fick in en kniv i hans rygg. Det momentum 3DMAX jobbade ihop varade en stund, men inte hela vägen. Vid 15-12 lyckades Fabien "kioShiMa" Fiey besegra Joona "natu" Leppänen i en 1vs1-situation och avsluta matchen.
Frankrike LDLC vs. Finland 3DMAX — 2-0

LDLC: NBK, SmithZz, shox, kioShiMa, Happy
3DMAX: natu, xartE, disturbed, KHRN, reflex

Cache: 16-8 (8-7)
Dust2: 16-12 (9-6)

Fnatic äntrar Globen

Som tidigare nämnt är det nu mötet mellan svenska fnatic, vars form sett oerhört stark ut den senaste månaden, och franska Titan, som under gårdagen liksom de finalklara landsmännen besegrade NiP Gaming under gårdagens gruppspel. Matchen är schemalagd att börja klockan 16:30.
Sverige fnatic vs. Frankrike Titan Betta i tipset

fnatic: pronax, JW, flusha, olofm, krimz
Titan: Ex6TenZ, kennyS, Maniac, KQLY, apEX

Tid: 16:30
Stream: DreamHackCS

Matchen spelas bäst av tre kartor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..