×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

schneider hoppar in i mousesports

1
Tyskbaserade mousesports tappar sin senaste rekryt, och in kommer svenske Andreas "schneider" Lindberg som inhoppare.
Under en senare tid har det omtalade tysklaget mousesports spelar med Andreas "schneider" Lindberg som inhoppare istället för lagets färskaste medlem, Oliver "kzy" Heck. Nu har lagets nyrekryt lämnat laget, och Lindbergs fortsatta vistelse i femman tyder på att han kommer att rekryteras.



schneider på väg till mousesports?


Anledningen till att kzy lämnat laget är för att han helt enkelt inte håller med om mousesports spelstil då han själv föredrar en mer defensiv stil, något som hans numer forna lag inte föredrog över de aggressiva taktikerna de spelat sedan lång tid tillbaka.

— In this 'tactical' situation, playing was no longer fun for me, and I saw no sense in continuining to play for them, when they are players who are a much better fit, skriver kzy på Facebook, översatt av HLTV.org.

Då mousesports inte kommenterat frågor kring den potentiella rekryteringen av schneider är det långt ifrån spikat att svensken fyller tomrummet i laget. Det vore dock inte någon chock i och med att den före detta fnatic- och FlipSid3 Tactics-spelaren är utan kontrakt och även utan något lag för tillfället.

mousesports

Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Tyskland Johannes "tabseN" Wodarz
Serbien Nikola "LEGIJA" Ninić
Finland Aleksi "allu" Jalli
Sverige Andreas "schneider" Lindberg (inhoppare)
Det vore definitivt inte första gången mousesports rekryterar utanför Tyskland. Sedan ovanstående femmas kärna bildades har mängden tyska medlemmar drastiskt minskat. Istället söker sig mousesports till internationella spelare, senast när finske Aleksi "allu" Jalli rekryterades.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..