×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

De blir rösterna för DreamHack Stockholm

3
DreamHack har offentliggjort kommentatorerna för sitt Stockholm-evenemang i Ericsson Globe.
I veckan arrangeras DreamHack Stockholm i Globen i Stockholm, och på plats kommer en CS:GO-turnering vid namn CS:GO Invitational att spelas med 30 000 dollar i prispotten. Tidigare har deltagarlistan och gruppindelningen offentliggjorts, och nu presenteras även kommentatorerna för turneringen.



Det blir totalt tre personer i upplagans så kallade "stream-team". Två av dem är välbekanta på Fragbites framsida då det inte är några mindre än RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat, som i dagsläget även är aktuella i Fragbite Masters. Även Duncan "Thorin" Shields har bjudits in för att vara expertanalytiker.

DreamHack Stockholm CS:GO Invitational Stream Team

USA Auguste "Semmler" Massonat (Kommentator och värd)

Danmark Anders Blume (Kommentator)

Storbritannien Duncan "Thorin" Shields (Analytiker)

DreamHack Stockholm CS:GO Invitational påbörjas nu på torsdag, när gruppspelet avgörs på Inferno Online Odenplan i centrala Stockholm. De två bästa från varje grupp avancerar sedan till semifinalerna, som liksom finalen spelas i Globen.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..