×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

CPH Wolves och 3DMAX till DH Stockholm

1
Deltagarlistan för DreamHack Stockholm är full när Copenhagen Wolves och 3DMAX får en inbjudan. Här är grupperna och schemat!
Nu är alla åtta deltagande lag för DreamHack Stockholm CS:GO Invitational, turneringen vars semifinaler och final spelas i Globen, klara. Tidigare har NiP, fnatic, Titan, dignitas och LDLC blivit inbjudna medan Alternate aningen oväntat knep onlinekvalet till 300 000-kronorturneringen. Nu har de sista inbjudningarna offentliggjorts.

Lagen som fyller de två sista platserna till turneringen är Copenhagen Wolves, som på ESL One Cologne missade slutspelsplats efter en knapp övertidsförlust mot Na`Vi, och finska 3DMAX, som tidigare gått under namnet ENCORE. Tillsammans med de tidigare klara lagen bildar de den åtta lag långa deltagarlistan, och turneringens grupper har nu även dragits.

Grupp A

Grupp B

Sverige NiP GamingSverige fnatic
Frankrike TitanDanmark dignitas
Frankrike LDLCDanmark CPH Wolves
Tyskland AlternateFinland 3DMAX

I och med att grupperna spikats har även gruppmatcherna offentliggjorts. Då turneringen körs med GSL-formatet på grupperna går det alltså bara att se vilka de inledande matcherna per grupp är, där vi ser båda de franska lagen, liksom de danska lagen, möta varandra i första omgången. Notera att gruppspelet spelas på Inferno Online, medan slutspelet spelas på den stora scenen i Globen.

Torsdag den 25 september (Inferno Online)

12:30Sverige NiP Gamingvs. Tyskland AlternateBetta i tipsetA1
13:30Frankrike Titanvs. Frankrike LDLCBetta i tipsetA2
14:30Vinnare A1vs. Vinnare A2A3
15:30Förlorare A1vs. Förlorare A2A4
16:30Förlorare A3vs. Vinnare A4A5
18:00Sverige fnaticvs. Finland 3DMAXBetta i tipsetB1
19:00Danmark dignitasvs. Danmark CPH WolvesBetta i tipsetB2
14:30Vinnare B1vs. Vinnare B2B3
15:30Förlorare B1vs. Förlorare B2B4
16:30Förlorare B3vs. Vinnare B4B5

Fredag den 26 september (Ericsson Globe)

13:30Semifinal #1
16:30Semifinal #2
20:00Final

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..