×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Fnatic, Cloud 9, dignitas klara för ESWC

1
ESWC har offentliggjort sex inbjudna lag för årets upplaga av den anrika turneringen samtidigt som det europeiska kvalet offentliggörs.
I övergången mellan oktober och november arrangeras den elfte upplagan av ESWC, där man bland annat kommer ha två Counter-Strike: Global Offensive-turneringar. För en vecka sedan offentliggjorde arrangörerna att prispotten för herrturneringen har dubblats mot fjolårets upplaga, och nu har man även presenterat sex nya inbjudna lag.

ESL Cologne-toppen och Brasiliens bästa

Det har även sedan förra veckan varit sagt att NiP Gaming blivit tilldelade en inbjudan till turneringen, någonting som idag bekräftas av ESWC själva. Ovanpå detta presenterar man även fem övriga lag som alla fått en direktinbjudan. Några av dessa är det glödheta fnatic och även ESL One Cologne-semifinalisterna Cloud 9 och Team Dignitas.

Även de tyska Planetkey Dynamics, som för ungefär två veckor sedan vann EPS Tyskland över mousesports, har fått sig en inbjudan. Sist, men inte minst, är brasilianska Team KaBum med bland andra Gabriel "FalleN" Toledo och Lincoln "fnx" Lau, som liksom ovan nämnda lag kommer att befinna sig i Paris i höst.

Nyligen inbjudna

Sverige NiP Gaming
Sverige fnatic
Danmark Team Dignitas
Tyskland Planetkey Dynamics
USA Cloud 9

Klara sedan tidigare

USA iBUYPOWER
Kanada Mobility Gaming
Japan Cipangu.GO
Polen Virtus.pro
Brasilien Team KaBum

Det finns fortfarande en hel del kval som skall arrangeras och genomföras, vilket innebär att ovanstående deltagare definitivt inte är samtliga. ESWC 2014 arrangeras i samband med Paris Games Week i Porte de Versailles i Paris, Frankrike den 29 oktober till den 2 november.

ESEA arrangerar europeiska kvalet

Nu har man även fått ta del av information kring det europeiska onlinekvalet för 50 000-dollarturneringen. Totalt kommer tre platser till turneringen att tävlas ut i onlinekvalet, som arrangeras av ESEA. Det är dock bara länder som inte fått ett eget nationellt kval som får deltaga, vilket innebär att exempelvis Danmark, Norge och Frankrike inte kommer att få deltaga. Mer information, som datum och registrering, bör offentliggöras snart.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..