×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

kennyS hyllas — för Twitter-inlägg

1
Titan-spelaren Kenny "kennyS" Schrub hyllas för ett simpelt, sju ord långt svar på en hatisk CS:GO-anhängares Twitter-attack.
Hatiska kommentarer mot spelare efter matcher är en vanlig företeelse i dagslägets CS:GO-scen. Vanligast är att spelarna ignorerar attackerna, men efter att gårdagens stora möte mellan Titan och LDLC, som det förstnämnda laget vann på övertid, valde vinnarnas AWP-stjärna Kenny "kennyS" Schrub att bryta tystnaden.

Spelarens svar var säkerligen ett spontant sådant, men effekten var större än väntat. Ett flertal uppmärksammade kommentaren både på Twitter och på Reddit, och på den sistnämnda hemsidan hyllas han för sitt svar.

— Min kärlek för kennyS ökade precis något ofantligt, skriver en Reddit-användare.

Schrub är definitivt inte den första som svarat på kritik från vadförlorare. Mest uppmärksammad är svenske Patrik "f0rest" Lindberg, som ansåg att näthaten besvarades bäst med en bild på sig själv med den uppenbart ironiska texten "Sorry bout your skins".

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..