×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP första laget till Pantamera

1
Nu har det första laget offentliggjorts för Returpacks och Inferno Onlines CS:GO-turnering.
I augusti informerade vi om att Returpack återigen satsat på e-sport. Denna gång är det en CS:GO-turnering med en prispott som började på 100 000 kronor, men som ökade varje gång någon pantade en burk på något av Inferno Onlines caféer i Stockholm.

Nu är prispotten uppe i över 120 000 kronor, och det första laget för turneringen har offentliggjorts. Laget är, kanske inte helt oväntat, ESL One Cologne-mästarna NiP Gaming. Dessa svenska herrar kommer att slåss med tre andra inbjudna lag och även en okänd mängd inkvalade lag. Mer information om kvalet kommer att offentliggöras senare.

Inferno Online Pantamera CS:GO Challenge, som turneringen heter, kommer att spelas på Inferno Online på Odenplan i Stockholm i februari nästa år. Hur mycket prispotten då ökat återstår att se, men ni kan följa resan på kampanjsidan.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..