×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ytterligare tre lag klara för DH Stockholm

1
DreamHack har offentliggjort ytterligare tre inbjudna lag som gör NiP Gaming och fnatic sällskap på resan mot Globen.
Tidigare har de svenska giganterna NiP Gaming och fnatic varit klara för 30 000-dollarturneringen DreamHack Stockholm CS:GO Invitational, som avslutas i arenan Ericsson Globe i Stockholm i slutet av september. Nu har arrangörerna offentliggjort ytterligare tre lag.

Klara för turneringen är nu danska Team Dignitas samt de två nyblivna franska rivalerna Titan och LDLC.com. Det danska laget stod för en imponerande insats på ESL One Cologne när de tog sig till semifinal, men tappade finalplatsen till fnatic. Även franska LDLC, dock med många spelare som numer är en del av Titan, kom till semifinal i Köln och således är det ingen chock att något av lagen kommer till Stockholm.

Deltagarlista

Sverige NiP Gaming (Invite #1)

Sverige fnatic (Invite #2)

Danmark Team Dignitas (Invite #3)

Frankrike Titan (Invite #4)

Frankrike LDLC (Invite #5)

Världen TBA (Invite #6)

Världen TBA (Invite #7)

Världen TBD (Onlinekval)
Nu återstår endast två direktinbjudan till turneringen. Det sista laget kommer, som bekant, att förtjäna sin plats via onlinekvalet som arrangeras av FACEIT. För mer information om kvalet beger ni er vår tidigare nyhet. Mer information om DreamHack Stockholm CS:GO Invitational finner du här.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..