×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Franskt toppmöte och trippelt svenskt ikväll

1
Sverige mot Schweiz, Fnatic mot både Titan och Dignitas samt Titan mot LDLC är några av kvällens intressanta toppmöten.
Kvällen bjuder på en hel del toppmatcher i CS:GO, bland annat för svensk del. Som bekant spelade NiP Gaming dubbla FACEIT League-matcher igår, vilket gör att de inte har några schemalagda matcher för kvällen. Fnatic, å andra sidan, kommer att möta både Titan och Dignitas samt ha två representanter i landslagsmatchen mellan Sverige och Schweiz.

Objektivt finns det dock en match som sticker ut för kvällen, nämligen det första mötet någonsin mellan Titan och LDLC, som ju bildades i samband med omtumlingen i den franska scenen för några veckor sedan. Lagen är redan nu givna rivaler, och kommer ikväll att slåss om den preliminära titeln som Frankrikes bästa lag.

Kvällens toppmatcher

20:00Sverige fnaticvs. Ukraina HellRaisersTrainBetta i tipsetESEA Invite
20:00Polen Virtus.provs. Frankrike EpsilonCacheBetta i tipsetFACEIT League
21:00Danmark dignitasvs. Sverige fnaticInfernoBetta i tipsetFACEIT League
22:00Frankrike LDLCvs. Frankrike TitanCacheBetta i tipsetFACEIT League
22:00Sverige Sverigevs. Schweiz SchweizCacheBetta i tipsetESEC 2014

Sveriges preliminära laguppställning för kvällens möte med Schweiz innehåller fnatic-duon Markus "pronax" Wallsten och Robin "flusha" Rönnquist samt Jacob "pyth" Mourujärvi och Dennis "dennis" Edman. Den femte platsen är ännu inte bestämd. Mest värd att notera i motståndarlaget är den före detta Alternate-spelaren Manuel "SolEk" Zeindler.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..