×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve-sanktionerad CS:GO-merch lanserad

1
Borta hos ESL har man släppt åtta Valve-stöttade plagg med Counter-Strike: Global Offensive-tryck.
Ju mer Counter-Strike: Global Offensive vuxit har anhängare ropat på Valve efter något liknande en "Secret Shop", som företaget har på sina Dota 2-evenemang. Nu har man tagit det första klivet, när man i samarbete med Electronic Sports League lanserat åtta CS:GO-plagg; sju tröjor och en keps.



Bildkälla: shop.eslgaming.com


Tröjorna är till synes ganska simpla. Fyra av dem har bekanta tryck som är desamma som välkända klistermärken som under en längre tid gått att få i spelet. Två stycken är det klassiska trycket som visar ett buyscript i textformat, medan den sista tröjan har ESL One Cologne-logotypen som tryck. Det plagget som utmärker sig mest är kepsen, som har Counter-Terrorist-logotypen som tryck i pannan.

Sex av ovanstående åtta plagg kostar 25 euro, motsvarade 229 kronor, medan buyscript-tröjorna går för aningen billigare 19,99 euro, motsvarande 183 kronor. För att spana in plaggen beger ni er till ESL-shoppen:

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..