×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NiP vs. Virtus.pro i BO5-möte ikväll

1
CS:GO Legends Series drar igång ikväll, där giganterna NiP Gaming och Virtus.pro möts i en bäst-av-fem-drabbning om 1000 dollar.
Det har blivit dags för den första omgången i CS:GO Legend Series, en serie av BO5-möten mellan topplag där vinnarna kammar hem motsvarande 7 000 kronor. Kvällens premiär innehåller inga mindre än EMS One Katowice-finalisterna NiP Gaming och Virtus.pro.

Senast lagen möttes var på ESEA-finalerna, där bäst-av-tre-mötet resulterade i 2-1 till polackerna. En renodlad bäst av fem var det dock länge sedan svensklaget spelade.

— Det ska bli kul att möta Virtus i en bo5-match! Senast vi lirade en "riktig" bo5 var mot gamla Na`Vi i en StarLadder-final, men även där kom vi från ett 1-0 övertag, berättar Robin "Fifflaren" Johansson för Fragbite.

Kartorna som spelas ikväll är ännu inte bestämda, utan kommer att spikas efter att båda lagen valt bort en varsin karta i en veto-process. Kartorna lagen har att välja mellan är desamma som under ESL One Cologne, vilket innebär att det finns en chans att både Cobblestone och Overpass kan spelas. Fifflaren hintar dock skämtsamt om en annan karta.

— Då vi blev överkörda på Cache senast mot Virtus.pro, under ESEA, så kanske vi får se en EMS Katowice i repris... sa någon Mirage? Se till att kolla in matchen så får ni se!

Mötet drar igång 18:00 och kommer att sändas av E-Frag TV på Hitbox.tv.
Sverige NiP Gaming vs. Polen Virtus.pro Betta i tipset

NiP: f0rest, Fifflaren, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Tid: 18:00
Stream: E-Frag TV (Hitbox.tv)
Kartor: TBD (BO5)

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..