×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 & iBUYPOWER till FACEIT League

1
Nu har de fyra inbjudna amerikanska lagen till FACEIT League blivit presenterade och bland lagen hittar vi Cloud9 samt iBUYPOWER.
Kort efter ESL One Cologne har nu FACEIT League valt att presentera vilka lag som är inbjudna till den nordamerikanska portionen av turneringen. Totalt kommer sex lag att tävla om de två finalplatserna och det är de två storlagen iBUYPOWER och Cloud9 som finns bland deltagarlistan. De övriga två lagen är Netcode GUides samt LunatiK eSports och de kommer tillsammans med två inkvalade nordamerikanska lag att göra upp om finalplatserna.



Cloud9 — här under ESL One Cologne


Tidigare så avslöjades det bland annat att NiP, LDLC och Team Dignitas var inbjudna till den europeiska upplagan av turneringen. Det amerikanska och europeiska finalkvalet spelas redan nu till helgen, 25-26 augusti, och då kommer vi att få veta vilka lag som kvalar in till onlinedelen av turneringen.

FACEIT League 2


Europa

Sverige NiP
Danmark Team Dignitas
Frankrike LDLC
Europa Invite-lag

Europa Invite-lag

Europa Invite-lag
Europa Kval-lag

Europa Kval-lag

Nordamerika
USA Cloud9
USA iBUYPOWER
USA Netcode Guides
USA LunatiK eSports
USA Kval-lag

USA Kval-lag

Europeiska kvalen
  • Finalkval — 25-26 augusti

Nordamerikanska kvalen
  • Finalkval — 25-26 augusti

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..