×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Pantamera med 100 000 SEK till CS:GO

2
Returpack, mera kända som Pantamera, har nu valt att anordna en CS:GO-turnering med 100 000 SEK som progressivt ökar.
För drygt tre år sen valde Pantamera att göra en spoof-video där CS-profiler figurerade i en video där man sjöng om att panta mera. Nu har Returpack, Pantamera, valt att satsa på en CS:GO-turnering. Pantamera för eSporten är en kampanj där företaget arrangerar en turnering som ska spelas i februari. En progressivt ökande prispott som startar på 100 000 SEK kommer att bidra till turneringen som går av stapeln på Inferno Online Odenplan.



Videon från 2011 där bland annat GeT_RiGhT deltar


Panta så ökas prispotten

Den progressiva prispotten kommer att ökas för varje burk eller flaska som pantas på någon av de tre Inferno Online caféerna som finns i Sverige. Pantamera matchar helt enkelt din pantade burk genom att själva lägga till lika mycket till prispotten. Detta kommer att pågå fram till februari och just nu är prispotten uppe i 100 865 kronor. Vill du följa utvecklingen av prispotten så gör du det bäst genom att klicka här.


Imorgon har kampanjen ett lanseringsevent på Inferno Online Odenplan där du bland annat kan träffa flera esportsproffs så se till att samla alla dina pantburkar och dra till Inferno Online imorgon!

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..