×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

dignitas krossar Epsilon — möter fnatic imorgon

1
Team Dignitas har avancerat till semifinal på ESL One Cologne efter en övertygande 2-0-insats mot Epsilon i den andra kvartsfinalen.
Trots ett fenomenalt gruppspel, där Epsilon besegrade både HellRaisers och NiP Gaming för att vinna sin grupp, tog resan mot ESL One Cologne-titeln slut i kvartsfinal. Drömkrossarna var inga mindre än Team Dignitas, som stod för en enastående insats som resulterade i 2-0 i kartor.

Stjärnduon enastående på de_dust2

På den första kartan, de_dust2, var det danska dignitas som fick börja på sin älskvärda CT-sida och tidigt visade man varför man är ett av världens bästa försvarslag. Fransmännen i Epsilon hade stora problem att ta sig fram och efter fantastiskt spel av Nicolai "device" Reedtz och Peter "dupreeh" Rothmann kunde dignitas gå in i andra halvlek med 11-4 bakom sig. När danskarna sedan fick anfalla blev matchen mer jämn men ledningen de hade från första halvlek var för stor för Epsilon att ta igen och 16-7 blev summan av kardemumman.

Klasskillnad på de_inferno

På den andra kartan fick dignitas istället börja som terrorister vilket sett på förhand borde ha öppnat upp för Epsilon att komma tillbaka i denna kvartsfinal. Men efter ett makalöst anfallsspel av danskarna kunde man efter 14-1 i halvlek se sig själva med ena handen på semifinalplatsen. Epsilon gjorde ett sista ryck i början av den andra halvleken men med bara en rundas marginal blev det för svårt. I den 24e rundan avgjorde tillslut Philip "aizy" Aistrup och Rothmann med en fin retake på halveco, 16-8.

Möter fnatic om finalplats imorgon

Vinsten innebär att Epsilon alltså får åka hem med 10 000 dollar som tröst, medan Team Dignitas under morgondagen kommer att möta svenska fnatic om en plats i 100 000-dollarfinalen.

Det sista franska hoppet ställs mot de regerande mästarna

Näst upp på scen är LDLC.com och Virtus.pro. Det förstnämnda är turneringens kvarstående franskbaserade lag, medan de sistnämnda är regerande mästare av CS:GO-scenens major-turneringar. Denna match förväntas dra igång så snart som möjligt, men man kan förvänta sig minst en halvtimmes väntetid innan matchen drar igång.

Dagens kvartsfinaler

09:00Sverige fnaticvs. Ukraina Na`Vi2-1 (16-11, 7-16, 16-14)
13:20Frankrike Epsilonvs. Danmark dignitas0-2 (9-16, 8-16)
15:30Frankrike LDLCvs. Polen Virtus.proBetta i tipset
17:30Sverige NiPvs. USA Cloud 9Betta i tipset

Tiderna ovan är höftade och kan komma att ändras under dagen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..