×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

C9 tar gruppettan efter osannolik vinst över dignitas

1
Cloud 9 står för ytterligare en jämn nagelbitare till vinst på ESL One Cologne, och nu är de klara för slutspel med bästa seed.
Nordamerika får i alla fall en representant i slutspelet på ESL One Cologne. Tidigare fick iBUYPOWER lämna efter storkross mot Virtus.pro, men nu står det klart att Cloud 9 vunnit Grupp D efter en riktigt osannolik vinst över Team Dignitas.

Kartan var Mirage, och Team Dignitas inledde med att vinna pistolrundan som försvarare. Därefter lyckades Cloud 9 vinna en eco och gick kvickt upp till 5-1. Därefter kom Dignitas igång igen och vände resultatet till 10-5 in i halvtid och vann även den kommande pistolrundan. Precis som i den första halvan vann dock Cloud 9 den följande eco-rundan och kom ikapp danskarnas övertag.

hiko höll Cloud 9 vid liv

Som om denna prestens lilla kråka-rundvinstfördelning inte var nog började Dignitas återigen spurta iväg mot en vinst. Cloud 9 ville dock definitivt inte ge upp, och storspel från Spencer "hiko" Martin tillät C9 att hålla sin gnista vid liv, bland annat genom att näst intill på egen hand vinna en 2vs4-situation vid ställningen 14-14. Den rundvinsten fick dignitas att tappa luften, och den snåla ekonomin tillät dem inte ens att få en ärlig chans under den sista ordinarie rundan. 16-14 till Cloud 9.

Nu väntar Titan för dignitas

Förlusten innebär att danskarna måste slåss med det alltid lika livsfarliga Titan om den absolut sista platsen till slutspel. Förloraren av matchen kommer, precis som vanligt, att få lämna turneringen. Denna match förväntas dra igång så snart som möjligt.

Dagens matcher

09:30Sverige NiPvs. Frankrike Epsilon6-16A4
10:50Ukraina HellRaisersvs. Sverige NiP11-16A5
12:10Frankrike LDLCvs. Ukraina Na`Vi16-12B4
14:00Danmark CPH Wolvesvs. Ukraina Na`Vi17-19B5
14:50Polen Virtus.provs. Sverige fnatic16-19C4
17:40USA iBUYPOWERvs. Polen Virtus.pro2-16C5
18:40Danmark dignitasvs. USA Cloud 914-16D4
20:10Frankrike Titanvs. Danmark dignitasBetta i tipsetD5

Tiderna ovan är höftade och kan komma att ändras under dagen.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..