×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL One Cologne-grupperna presenterade

1
Om lite mer än två veckor spelas ESL One Cologne och idag har grupperna till turneringen presenterats.
Totalt kommer sexton lag att göra upp om de 1,7 miljoner kronor som står på spel i Köln, Tyskland, den 14-17 augusti. Nu, två veckor innan turneringens start, har de fyra grupperna för turneringen presenterats. De två svensklagen på plats, NiP och Fnatic, har placerats i olika grupper och de svenska ninjorna delar bland annat grupp med det okända indiska laget Wolf.



Kommer NiP att få hålla upp förstaprischecken på Gamescom?


Förhållandevis enkel grupp för NiP

NiP har placerats i grupp A och de kommer att få sällskap av två etablerade europeiska lag samt det okända laget från Indien, Wolf. HellRaisers är ett av de lagen som kan ge NiP problem och Epsilon är det andra laget som kan sätta käppar i hjulen för ninjorna. Gruppen är en av de enklare och Ninjorna bör inte ha något problem med att avancera från Grupp A och något annat vore en flopp.
    Grupp A

    Sverige NiP
    f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Fifflaren, Xizt

    Ukraina HellRaisers
    ANGE1, markeloff, Dosia, AdreN, kucher

    Frankrike Epsilon
    GMX, kioShiMa, Sf, shox, fxy0

    Indien Wolf
    MithilF, RiTz, sMx, astaRRR, RiX

Grupp B är på pappret den svagaste gruppen

I grupp B hittar vi ett ukrainska lag i form av Na`Vi som bör ses som favoriter att knipa första platsen. I den jämna men svaga gruppen hittar vi också ett av de tre franska lagen, LDLC, och två skandinaviska lag då CPH Wolves och norska London Conspiracy också har fått äran att spela i grupp b. På pappret är den här gruppen nog svagast men samtidigt intressant då andraplatsen är hyfsat öppen.
    Grupp B

    Ukraina Na`Vi
    EdwarD, Zeus, GuardiaN, starix, seized

    Frankrike LDLC
    Happy, Maniac, apEX, KQLY, Uzzziii

    Danmark CPH Wolves
    Pimp, gla1ve, Nico, cajunb, karrigan

    Norge London Conspiracy
    prb, Polly, RUBINO, rain, skurk



iBUYPOWER är det starkaste laget från Nordamerika.


Oklart om Fnatic tar sig vidare

Till skillnad från grupp A där det ser lätt ut för NiP så kommer det andra svensklaget, Fnatic, att få det svårt att nå slutspel. De regerande ESL-mästarna Virtus.Pro är favoriter i gruppen och svenska Fnatic kommer även att få sällskap av det kross-kontinentala laget iBUYPOWER som bör knipa andraplatsen i gruppen. Ett formstarkt ryskt lag, dAT Team, har även placerats i denna grupp som kan vara den svåraste. Oklart om det blir dubbelt svenskt i slutspelet.
    Grupp C

    Polen Virtus.Pro
    TaZ, pasha, snax, neo, byali

    Sverige Fnatic
    flusha, jw, pronax, olofm, KRiMZ

    USA iBUYPOWER
    DaZeD, AZK, swag, Skadoodle, steel

    Ryssland dAT Team
    flamie, B1ad3, bondik, WorldEdit, ub1que

VoX Eminor måste ha lika mycket tur som Steven Bradbury för avancemang

Den sista gruppen, Grupp D, är en svårbedömd grupp då vi hittar tre lag som alla skulle kunna nå slutspel. För VoX Eminors del så blir det väldigt svårt att nå slutspelet och de måste ha lika mycket tur som Steven Bradbury för att kunna avancera från gruppen. Titan får ses som favoriter då de inte vill göra om floppen i Katowice och man måste räkna med det franska laget när det kommer till stora turneringar. Nyblivna Cloud 9 kommer tillsammans med Team Dignitas att kämpa om andraplatsen i gruppen men bli inte förvånade om Team Dignitas eller Cloud 9 kniper förstaplatsen.
    Grupp D

    Frankrike Titan
    Ex6TenZ, NBK, SmithZz, ScreaM, KennyS

    USA Cloud 9
    n0thing, sgares, Hiko, semphis, shroud

    Danmark Team Dignitas
    FeTiSh, Xyp9x, device, dupreeh, aizy

    Australien VoX Eminor
    SPUNJ, AZR, topguN, havoc, jks

Turneringen börjar den 14 augusti och avslutas tre dagar senare, den 17:e. Allt kommer att spelas på spelmässan Gamescom i Köln, Tyskland.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..