×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Inför G3: Tre snabba med NiP, fnatic och ESG

2
Inför morgondagens G3 har vi ställt tre frågor till tre av våra svenska representanter borta i London. Detta är vad friberg, Maikelele och pronax känner inför helgens turnering.
Av totalt tolv lag som är med och tävlar om bland annat en förstaplats till ESWC är tre av dem svenska. Imorgon klockan 10:00 är bland annat killarna i NiP först ut med att möta Epsilon samtidigt som fnatic tar sig an iBUYPOWER. Fragbite lyckades få tag på Maikelele, pronax och Friberg och passade på att ta reda på vad de känner inför turneringen.


Hur har ni förberett er inför helgen?

Mikail "Maikelele" Bill - ESG:

Vi har spenderat en del tid hemma framför datorn, spelat onlineturneringar samt praccat och just nu sitter vi och bootcampar på inferno-online i Stockholm.
Markus "pronax" Wallsten - Fnatic:

Vi har praccat en hel del online sedan olof & krimz joinade laget, och nu sista dagarna inför lanet har vi haft ett kort bootcamp i london på fnatic's huvudkontor för att finslipa på de sista detaljerna.
Adam "friberg" Friberg - NiP:

Vi har haft en förhållandevis lång semester efter våran USA-resa tidigare i Juli. Vi började spela i söndags och har försökt spela så mycket vi kan, både som lag och individuellt för att komma i form inför turneringen i helgen! Vi har varit lite skakiga i onlinematcherna här nu inför men vi tog matcherna mycket som match-träning inför helgen så vi ska komma så förberedda som möjligt.


Finns det något lag ni tror kommer att överaska?
Vilket och varför?

Mikail "Maikelele" Bill - ESG:

Det enda laget jag tror kommer överraska positivt är vi själva, vi har en grym mix av spelare och arbetar tillsammans. Vi har bara inte spenderat den tid vi behövt göra på en egen server pratandes om vårat spel rent generellt. Men nu gör vi det och tror det kommer visa sig positivt på G3.
Markus "pronax" Wallsten - Fnatic:

Vet inte riktigt ifall man skulle kunna kalla det en överraskning, men jag tror att iBUYPOWER kommer att göra bra ifrån sig. Dom har inte haft mycket lycka utanför deras hemland innan, men även de har två nya spelare, och dom har sett väldigt starka ut.
Adam "friberg" Friberg - NiP:

Jag vet inte direkt om vi får se någon överraskning för nästintill alla lag på Gfinity är riktigt duktiga! Jag tror att Dignitas och Titan kan gå långt i helgen, de har sett starka ut nu inför.


Finns det något speciellt lag du ser fram emot att möta?

Maikel "Maikelele" Bill - ESG:

Självklart är det alltid kul att möta de svenska lagen, dock skulle det vara kul att göra det lite mer i de avgörande matcherna. Annars ska det bli kul att möta mouz. Vi tänker inte så mycket på vilka vi möter, vi vill bara gå in och spela vårat spel.
Markus "pronax" Wallsten - Fnatic:

Jag ser fram emot att möta ESG(ex-SK) på lan igen och förhoppningsvis ta revanch från DH summer då vi förlorade mot dom, annars är NiP alltid roliga att möta också.
Adam "friberg" Friberg - NiP:

Jag ser alltid fram emot och möta amerikanare, så och få möta iBP kommer bli riktigt roligt. Även våra matcher mot Titan blir alltid roliga att spela, har väl blivit lite av en El Classico när vi möter dem nu! Blir bra matcher i helgen så se till och kolla på matcherna.

Turneringen sätter, som tidigare nämnt, igång i morgon klockan 10:00 svensk tid då gruppspelen börjar. Söndagen bjuder på ett single elimination-bracket där vinnarna bland de åtta återstående lagen tar hem cirka 135 000 kronor och en plats i ESWC. Här kan ni läsa allt om turneringen och ta del av fullständig information om tider, deltagande lag, prispott, casters och så vidare.

Fragbite kommer självklart att vara på plats och uppdatera er om vad som händer i Copper Box Arena under helgen.
Stay tuned!

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..