×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Schneider intervjuad om att spela med stjärnmixen

1
Fragbite har fått tag i en av de många svenskarna som är på plats i Finland för en kort textintervju inför eventet.
Nyligen avslöjades stjärnmixen som skulle spela under namnet Nostalgie under Assembly och en av spelarna är svenska Andreas "schneider" Lindberg och vi på Fragbite kände att det var lägligt med en kort intervju med svensken.




Tidigare i veckan blev det officiellt att du ska åka med Nostalgie till Assembly, hur kommer det sig att du åker med just dessa killar?


— apEX frågade mig för någon dag sen på steam om jag ville med helt enkelt. Han har ju varit iväg på något event i Prague med overdrive förut och jag antar att det va så deras diskussion börja nu.

Alla utom Overdrive spelar i ett etablerat proffslag - Har ni hunnit förbereda er något eller åker ni bara dit för att ha kul?


— Nej vi kommer inte förbereda oss något eller ha tiden för det, vi åker dit för att ha roligt och förhoppningsvis visa alla lite bra CS!

I ett uttalande angående ditt avhopp från fnatic så nämnde du att din CS-karriär kanske är över. Hur ligger det till just nu? Har du fått tillbaka motivationen för spelandet?


— Motivationen tycker jag faktiskt inte är helt tillbaka, men jag jobbar på det. Dom betydde och betyder fortfarande mycket för mig ( JW flusha Devilwalk främst) för jag känt dom så länge och numera är väl till och med JW en barndomsvän till mig, haha börjar bli gammal… Men jag är glad att jag kände att jag ville ge mer det var väl mycket pga det stöd jag fick på sociala medier efter det vart officiellt att jag vart kickad som jag kände att jag kanske borde ge det ett försök ändå både för min och för mina fans skull.



Schneider äter en banan under ESL One Katowice — då spelade han för Fnatic.


Du har ju annars ett nytt lag vid namn flipsid3. Hur känns det i laget? Har ni hunnit spela något?


— Oj vi hann väl spela kanske 5-6 praccar innan det var dags för vårt viktigaste kval, till ESL cologne. Det gick ju förvånansvärt dåligt och vi var enormt besvikna men samtidigt var det bra för vi fick se direkt vad som funka och absolut inte funka, vilka spelare som behövde förbättra sig på vad etc.

Vad tror du blir absolut roligast med att åka till Finland? Åker du för att placera dig väl i turneringen eller åker du mer för att ha kul med CS-vänner?

— Jag tror det roligaste blir att träffa dessa herrar för tro det eller jag känner ingen av dom speciellt bra, apex och pimp är väl dom jag delat ett par konversationer med. Sen var det längesen nu jag personligen var iväg och tävlade och jag är enormt taggad på att förhoppningsvis få visa alla vad jag går för även utanför fnatic. Jag vill alltid vinna, jag är sådan som person det spelar ingen roll om alla andra dömt ut mig eller mitt lag så tror jag fortfarande att om vi dyker upp med toppform så kan vi vinna.


Ni delar grupp med bland andra PENTA, marvel och finska Recursive. Vad tror ni rent spontant att har ni för chanser och mål i er grupp?

— Enligt mig fick vi helt klart den svåraste gruppen. Detta ser jag bara som positivt det betyder att vi måste va 100% seriösa från start och om vi inte är det så åker vi ut och då hade vi inget där att göra överhuvudtaget.
Jag tror med spelarna jag har i mitt lag att vi ska kunna vinna gruppen bara vi får igång alla individuellt.

Vilket lag tror du kommer visa sig vara starkast i Finland av de svenska lagen?

— Jag tror att publiclir.se kan slå ut något vasst lag, mycket beror väl på pyth, om han hittar formen så kommer dom vara farliga. Sen spelar min barndomsvän och fortfarande bästa vän där också, xperience. Tjenare mannen & lycka till.

Och bland de utländska?

— Jag hoppas ju att ENCORE spelar så bra som dom gjorde när dom slog ut oss i ESL kvalet, och att dom kommer enda till final där jag hoppas vi väntar på att få möta dom och sedan blir det en grym final som såklart går till oss i slutändan ;)

Jag får tacka så mycket och önska er all lycka i Finland. Några sista ord?

— Tack själv! Jag vill tacka alla dom som alltid stöttat mig och som fortfarande gör det.
Sen vill jag tacka FlipSid3 och speciellt deras sponsor KnightSwarm som tror på oss även fast vi är ett sådant nytt lag. Tack så mycket för intervjun.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..