×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

FACEIT med 340 000 SEK & LAN-final

1
Nu har FACEIT avslöjat planerna för den kommande säsongen där de delar ut hela 340 000 SEK i prispengar samt ha en LAN-final.
FACEIT är en av de större ligorna i CS:GO och nu har organisatören valt att släppa information för den kommande säsongen. De kommer nu att dela ut hela $50 000 dollar i prispengar samt arrangera en LAN-final för sex lag. Den första säsong vanns Virtus.Pro som besegrade Dignitas för att ta hem checken på 10 000 dollar.



Den första säsongen vanns av Virtus.Pro


Två lag från Nordamerika till LAN-finalerna

Förutom att bara husera i Europa kommer FACEIT att ha regionala kval och onlineturnerings-portionen i Nordamerika. Totalt kommer två lag från Nordamerika att kval in till LAN-finalerna, vars datum just nu är okänt. De kommer tillsammans med fyra lag från Europa att göra upp i finalerna som kommer att vara offline.

Sex av de åtta lagen i den europeiska ligan kommer att vara inbjudna och de två sista platserna fylls av lag som har fått kvala in. I nordamerika så kommer sex lag att göra upp om de två LAN-platserna. Fyra av dessa lag kommer att vara inbjudna och de resterande två kommer att komma dit genom de öppna kvalen.

FACEIT League 2


Europa
    Sex inbjudna lag och två inkvalade lag.
Nordamerika
    Fyra inbjudna lag och två inkvalade lag.
Europeiska kvalen

Nordamerikanska kvalen

Vilka de de inbjudna lagen är har inte FACEIT avslöjat men det kommer nog att visa sig inom en snar framtid.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..