×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Fnatic 2008 möter mTw 2008 i CS 1.6

3
Succé-femman från 2008 med Archi, ins, cArn, f0rest och dsn kommer nu att ställas mot mTw från 2008 i en showmatch i 1.6.
Den andra augusti spelas en showmatch i Counter-Strike 1.6 där succéfemman i Fnatic kommer att ställas mot de gamla rivalerna mTw. Showmatchen är för välgörenhet och båda lagen kommer att spela under en välgörenehtsorganisation. Fnatic kommer att representera världsnatursfonden och det danska laget kommer, likt sin flagga, att representera Röda korset. Lagen spelar om $1 500 som kommer att sättas in i det vinnande lagets organisation.

I Fnatic hittar vi flera gamla rävar i form av Oscar "Archi" Torgersen, Oscar "ins" Holm och Harley "dsn" Örwall. Även den aktiva NiP-spelaren, Patrik "f0rest" Lindberg finns med i femman och sist men inte minst hittar vi även den aktiva Fnatic-profilen Patrik "cArn" Sättermon. Femman, som var otroligt starka under 2007, kommer nu att göra en kort comeback.



Den klassiska Fnatic-femman är nu tillbaka, för en stund i alla fall.


På andra sidan ringen hittar vi de danska jättarna i form av mTw som även de var dominanta under 1.6-eran. 2008 var deras lyckoår och de representeras av Danny "zonic" Sørensen, Christoffer "Sunde" Sunde, Muhamed "mJe" Eid, Jonas "whiMp" Svendsen samt Alexander "ave" Holdt.

Counter-Strike Forever

    Sverige Fnatic 2008 vs. Danmark mTw 2008

    Fnatic 2008

    Sverige Oscar "Archi" Torgersen
    Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
    Sverige Oscar "ins" Holm
    Sverige Harley "dsn" Örwall
    Sverige Patrik "cArn" Sättermon

    mTw 2008

    Danmark Danny "zonic" Sørensen
    Danmark Christoffer "Sunde" Sunde
    Danmark Muhamed "mJe" Eid
    Danmark Jonas "whiMp" Svendsen
    Danmark Alexander "ave" Holdt

    När?

    2 augusti

    Vilket spel?

    Counter-Strike 1.6
Notera att dessa två femmor mötts flera gånger förut, mest minnesvärt i ESWC Masters-finalen 2008 där danskarna knep guldet med en övertygande vinst. Blir det någon revansch för fnatic i helgen?

67 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 67 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..