×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Friade mitt under streamingsession

2
Det traditionella frieriet brukar oftast utföras på knä. Dock inte för Sara "Lejonhyndan" Nilsson vars sambo i lördags friade till henne lite mindre traditionellt - genom hennes stream.
"Vill du gifta dig med mig? :) Laserkavaj"


Det meddelandet kom in mitt under Sara "Lejonhyndan" Nilssons streamsession häromkvällen. Chocken verkade komma ganska så plötsligt vilket skapade extra tid för henne innan hon fick tid till att svara ja. En härlig känsla enligt henne själv. Frieriet är i princip unikt i sitt slag och förutom att bara få förfrågan inkasserade hon även 50$ från sin snart äkta make i form av en donation för att kunna skicka meddelandet.




Paret har varit tillsammans i fyra år och har två barn tillsammans. Bröllopet förväntas ske nästa sommar och vi på Fragbite önskar paret all lycka. Vem vet - kanske har vi tur att se bröllopet live på hennes officiella stream.

Skulle du kunna fria på samma sätt?

1105 personer har röstat

120 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 120 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..