×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

RoomOnFire offentliggör Caseking of the Hill

1
RoomOnFire-duon arrangerar en King of the Hill-turnering över tre månaders tid.
Så sent som igår offentliggjorde kommentatorduon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat att de lämnat NiP Gaming för att starta projektet RoomOnFire. Idag kommer den första nyheten sedan namnbytet, och det är en tre månader lång King of the Hill-turnering.



RoomOnFire-duon Auguste "Semmler" Massonnat och Anders Blume.


Turneringen, vars fulla namn är Caseking of the Hill cooled by Alpenföhn, är ett tre månader långt projekt där man helt enkelt spelar King of the Hill-omgångar. I den första omgången kommer fyra lag att spela ett single elimination-bracket för att utse en kung. I omgångarna efter det kommer det vara så simpelt att två lag, ett framröstat av arrangörerna och ett framröstat av communityn, slåss om att få möta kungen. Laget som i slutet av omgången är kung får 750 euro, medan tvåan får 250 euro.

Den första omgången av Caseking of the Hill drar igång nu på onsdag den 16 juli med stream-start klockan 18:00. De fyra lag som deltar i öppningsomgången är LDLC.com, Na`Vi, fnatic och Titan. Vill man besöka turneringens huvudsida finns denna att få tag på hos Caseking.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..