×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Här är formatet till Gfinity 3

1
Gfinity har offentliggjort formatet för 45 000-dollarturneringen i augusti.
Den 2-3 augusti arrangeras Gfinity 3, förkortat G3, i London, England där tolv lag kommer slåss om 45 000 dollar, motsvarande strax över 300 000 kronor. Tidigare har man offentliggjort en förändring till kartpotten, där den klassiska Train byttes ut mot den förhållandevis nykomna Cache, och nu har man även offentliggjort formatet för turneringen.

På plats kommer de tolv deltagande lagen att delas upp i två grupper á sex lag per grupp. Där kommer alla att möta alla i bäst-av-en-möten för att få fram totalt åtta slutspelslag, fyra från varje grupp. Därefter spelar lagen ett bäst-av-tre-single-elimination-slutspel från kvartsfinal och framåt.

Klara sedan tidigare för deltagande i London är bland andra svenska NiP Gaming och Fnatic, franska Titan, östeuropeiska Na`Vi och danska Team Dignitas. Totalt nio lag är klara för turneringen, med ett brittiskt kval och två invites kvar för förbrukning.

Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Frankrike Titan
Frankrike Epsilon
Frankrike LDLC.com
Ukraina Na`Vi
Danmark dignitas
Europa mousesports
Norge London Conspiracy
Storbritannien Brittiskt kval

Världen TBA

Världen TBA
Mer än detta har tidigare offentliggjorts, däribland prispotten och teamet med kommentatorer och analytiker. Mer information om G3 kan läsas här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..