×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Nu bekräftat: compLexity sparkar anger

1
Den amerikanska organisationen compLexity har låtit nyrekryten Todd "anger" Williams lämna.
Förra veckan rapporterades det om att compLexity skulle göra spelarförändringar när Todd "anger" Williams skulle få lämna i förmån till vad man förmodar blir en Manajuma-spelare. Detta har nu blivit officiellt när den amerikanska organisationen låter Williams gå.

— The squad has decided to release Todd "Anger" Williams. We'd like to thank Todd for his hard work, dedication and contributions to the team and wish him the very best in the future, skriver man på compLexitys hemsida.

Vem som ersätter är fortfarande högst oklart. I offentliggörandet skriver man att det ännu inte bestämts, men att det kommer offentliggöras i sinom tid. Ryktena om att någon av Manajuma-spelarna Michael "shroud" Grzesiek och Derek "dboorN" Boorn skulle ta plats stärks när båda talangerna är en del av compLexity på ESEA.

compLexity

USA Spencer "Hiko" Martin
USA Jordan "n0thing" Gilbert
Kanada Kory "SEMPHIS" Friesen
USA Sean "sgares" Gares
USA Derek "dboorN" Boorn (på ESEA)

Kanada Michael "shroud" Grzesiek(på ESEA)

Kommer även n0thing lämna?

I och med att båda Manajuma-spelarna nu är en del av compLexity på ESEA har många hobbyteoretiker gjort metaforiska mattetal över internet, och många av dem gissar på att supertalangen Jordan "n0thing" Gilbert liksom sin numer forna lagkamrat kommer att lämna laget. Detta baseras på att Gilbert inte längre är med i compLexitys Steam-grupp, men lagmedlemmen Spencer "Hiko" Martin har påpekat att n0thing aldrig varit en del av den gruppen. Denna teori bör tas med en oerhörd nypa salt, men kan fortfarande anses vara noterbar.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..