×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

ESEA bekräftar lag för EU Invite Season 17

1
Förutom de fyra europeiska lag som närvarade på ESEA Season 16 Global Finals förra helgen har man nu bjudit in Hellraisers, Titan, Dignitas och Epsilon.
Förra helgen kröntes iBUYPOWER mästare av ESEA Season 16 efter en välspelad final mot compLexity, och redan nu offentliggör ESEA de europeiska lag man bjudit in för en chans att ta sig an de regerande mästarna från nordamerika.

Utöver de fyra europeiska lag som närvarade i Dallas, Texas, för de globala finalerna i förra veckan har man också bjudit in ukrainska Hellraisers, danska Dignitas och de två franska lagen Titan och Epsilon. Noterbart är då att ex-LGB inte kommer delta denna säsongen eftersom att krimz och olofm gått till fnatic, och Lurppis skriver sedan i en kommentar på HLTV.org att anledningen till att just fnatic inte kommer delta är för att man varit oense om diverse saker inför den nya säsongen.



Åtta lag är då bekräftade för den nya säsongen av ESEA EU Invite, men nio ska de bli. För att bestämma det sista laget som kommer att få delta i den nya upplagan har man offentliggjort en omröstning där det laget med flest röster klockan 18:00 på tisdag kommer få den sista inbjudan.

Bland de fyra lag i omröstningen hittar vi bland annat f.d SK-Gaming med Delpan och eksem i spetsen och svenska Flipsid3 Tactics som lyckades vinna den föregående säsongen av ESEA Intermediate. Utöver f.d SK-Gaming och Flipsid3 kan man även rösta på Mousesports och finska Refuse. Omröstningen kan man hitta här och i skrivande stund leder TeamESG (f.d SK) omröstningen knappt över Mousesports.

Lag inbjudna till ESEA EU Invite S17

Sverige Ninjas in Pyjamas
Polen Virtus.pro
Spanien OverGaming
Ukraina Na'Vi
Ukraina Hellraisers
Danmark Dignitas
Frankrike Titan
Frankrike Epsilon

Den nya säsongen av ESEA förväntas dra igång i nästa vecka.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..