×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

G3 förnyar kartpott — Train ut, Cache in

1
Det London-baserade LAN:et Gfinity G3 har valt att exkludera Train från sitt kommande evenemang och välkomnar istället Cache.
Efter att ESL offentliggjort att de kommer uppdatera potten med kartor lagom till ESL One Cologne har folk förundrat sig över vilka kartor som adderas, om någon åker ut och allt däremellan. Nu har Gfinity, inför LAN:et G3 som arrangeras två veckor innan ESL:s 250 000-dollarturnering, uppdaterat även sin pott av kartor.

I detta fall står man kvar på en fem kartor stor pott, dock utan den klassiska kartan Train. Ut med det gamla, in med det nya resulterar i en addering av den relativt nya, oerhört populära Cache.
  • de_dust2
  • de_inferno
  • de_nuke
  • de_mirage
  • de_cache
Givetvis innebär inte Gfinitys uppdatering av kartpotten att det blir densamma på ESL One Cologne, men i och med att G3 arrangeras bara två veckor innan ESL One Cologne kan man fundera över om arrangörerna pratat med varandra för att göra förändringen så bekväm som möjligt för spelarna. Detta skulle i så fall innebära att vi inte får se Overpass eller Cobblestone, som spekulerat, på Gamescom. Ett offentliggörande av ESL väntas komma nästa vecka.

Gfinity G3 arrangeras i Olympic Park i London den 2-3 augusti. CS:GO-turneringen på plats har 45 000 dollar, motsvarande 308 000 kronor, i sin prispott och en deltagarlista som innehåller namn som NiP, Fnatic, Titan, Na`Vi och Team Dignitas.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..