×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Sydvästra förkvalet klart — Titan m.fl. vidare

1
Det sydvästra förkvalet till ESL One Cologne är färdigspelat, där Titan, Epsilon, mousesports och Planetkey Dynamics avancerat.
Deltagarlistan för det europeiska finalkvalet till 250 000-dollarturneringen ESL One Cologne är halvfull efter att förkvalet för sydvästra Europa spelats klart. Vidare är de två franska lagen Titan och Epsilon tillsammans med tyskbaserade mousesports och Planetkey Dynamics. Den enda favoriten som misslyckades var portugisiska k1ck, som förlorade en övertidsmatch mot Safe Gaming i RO64.

Klara för finalkvalet: 8 av 16

Sverige F.d. SK Gaming
Danmark Copenhagen Wolves
Norge London Conspiracy
Sverige Tomtebloss
Frankrike Titan
Europa mousesports
Frankrike Epsilon
Tyskland Planetkey Dynamics
Nu återstår två förkval, som ger ut fyra platser till finalkvalet. Det första är det sydöstra, där länder som Ryssland och Ukraina ingår, som spelas om tio dagar. Därefter spelas det öppna europeiska förkvalet där vem som helst får deltaga i kampen om de fyra sista platserna till finalkvalet.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..