×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Tec-9 nerfad i ny mini-patch

1
Efter att scenen vrålat har CS:GO-utvecklarna vidkänt att Tec-9-buffen kan ha varit ett misstag.
Under natten till onsdag lanserades Operation Breakout med en väldigt stor uppdatering där pistoler hade stort fokus. Uppdateringen var ett resultat av oändligt många klagomål över att CZ75-Auto är för stark, och även Valves egna siffror på att den börjat döda alla andra pistoler, men intressant nog fick den knappt något fokus i uppdateringen.

För att jämna ut pistolerna ökade utvecklarna spridningen på CZ75-Auto och sänkte spridningen på många andra pistoler, och Tec-9 blev plötsligt ett av de bästa vapnen i spelet. Kvickt har nu utvecklarna noterat vad som många anser vara ett misstag och tycks ha dragit tillbaka möjligheten att kunna springskjuta med vapnet.

Även värt att notera för alla AWP-spelare där ute är att man löst så att det inte längre blir en sorts cirkeleffekt med ljus och suddighet när man zoomar ut eller skjuter ett skott!

Release Notes for 7/2/2014

    Operation Breakout

  • Missions will now properly reward progress on partnering dedicated servers.
  • Fixed graphical glitch with water on cs_rush and de_overgrown when shader detail is set to medium or low.

  • Gameplay

  • Fixed the Tec-9 weapon script.

  • Misc

  • Fixed a rare crash when updating the scoreboard.
  • Zooming out of a sniper scope on a map that doesn’t have a post processing entity will no longer cause a circular visual artifact.
En annan större förändringar som fått negativ kritik sedan den senaste uppdateringen är den drastiska förändringen kring vilka väggar man kan, och inte kan, skjuta igenom, liksom den stora mängden skada man gör genom bland annat träföremål. Om vi får se dessa saker förändras, eller om utvecklarna helt enkelt hoppas på att folk anpassar sig, återstår att se.

59 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 59 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..