×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Edward till IronGaming — passet återfunnet

1
Efter att ha haft problem med sitt pass har det bekräftats att Ioann "Edward" Sukhariev åker med Na`Vi till IronGaming LAN i USA.
I slutet av den passerade månaden tvingades DreamHack Summer-tvåorna Natus Vincere att spela med Arseny "ceh9" Trynozhenko som inhoppare för Ioann "Edward" Sukhariev då den sistnämnde fick sitt pass borttappat av USA:s ambassad i Kiev. Nu är det dock bekräftat att Na`Vi återigen kommer ha sin ordinarie femma på helgens IronGaming LAN.

Na`Vi

Ukraina Ioann "Edward" Sukhariev
Ukraina Sergey "starix" Ischuk
Ukraina Danilo "Zeus" Teslenko
Ryssland Denis "seized" Kostin
Slovakien Ladislav "GuardiaN" Kovács
IronGaming LAN är en turnering i Austin, Texas där 13 000 dollar, motsvarande 87 000 kronor, finns att hämta i prispotten. Även NiP Gaming och nordamerikanska Exertus är klara för deltagande, men USA-toppen iBUYPOWER och compLexity har nekat deltagande.

Prisfördelning

1. 10 000 dollar (cirka 67 000 kronor)

2. 2 000 dollar (cirka 13 400 kronor)

3-4. 500 dollar (cirka 3 350 kronor)
IronGaming arrangeras på mässan RTX, vars syfte är att hylla "internet-kulturen och gaming". På plats kommer 16 lag att vara, och de flesta har förtjänat sin plats via kval som arrangerats runtom i USA. Vilket lag som kniper den kraftiga majoriteten av prispotten återstår att se i helgen, då LAN:et arrangeras den 5-6 juli, nu på lördag och söndag.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..