×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Flera svensklag till slutspel i Köpenhamn

1
Hela fyra svenska lag är klara för slutspel vid Copenhagen Games och fler kan det bli. Turneringen drabbad av rejäla förseningar.
Kraftiga förseningar har drabbat CS:GO-turneringen nere i Köpenhamn och det har varit en bra dag för svenskarna. Hittills har hela fyra svenska lag kvalificerat sig för slutspelet medan endast två är helt borta från jakten på prispengarnal.

Klara för slutspel

Sverige NiP Gaming
Sverige fnatic
Sverige Team Property
Sverige LGB eSports
Frankrike Titan
Frankrike Team LDLC
Polen Virtus.pro
Danmark 3DMAX
Danmark Reason
Danmark Team Dignitas
Danmark ESC Gaming
Tyskland Alternate
Norge H2k-Gaming

Även den officiella streamen drabbades av förseningarna, något som innebar att knappt två matcher visades med kommentatorerna Anders "Anders" Blume och Auguste "Semmler" Massonnat, kända från bland annat Fragbite Masters. Scenen visade stort missnöje kring det uteblivna streamandet, inte minst i Twitch-chatten.

Vid halv två, natten mot fredag, hade Publiclir.se ännu inte spelat klart sin Winner-match mot tRICKED. Inte heller matchen mellan mousesports och Avenue var färdig vid denna tidpunkt.

Förutom Publiclir.se, som alltså fortfarande har chansen att ta den första slutspelsplatsen i grupp 13, kvarstår även Karnage eSports, Lemondogs och xspell.se i turneringen. De svensklag som inte tagit sig till slutspel är rizeGaming och NoDiceGaming, de får nöja sig med B-slutspelet.

Mer information, förhandsintervjuer och länkar till streams hittar ni i "Allt du behöver veta inför CPH Games".

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..