×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

jOELZ ut ur ENCE — lagade köttfärs under pracc

6
Finska ENCE eSports senaste förvärv är inte längre en del av laget då han inte visat tillräcklig hängivelse.
I början av månaden blev det officiellt att ENCE eSports rekryterade Taneli "disturbed" Veikkola och Joel "jOELZ" Aalto, i alla fall för stunden, efter att ha tappat två spelare dagarna innan. Nu verkar det som att Aalto inte längre spelar med laget, detta på grund av att han inte visat tillräcklig hängivelse.

— I'm quite sure he is either delusional or a very troubled young man. And no, I dont think he cheats, skriver Joona "natu" Leppänen på Twitter.

Det sistnämnda i sitt korta uttalande är baserat på Aaltos "online-rykte", som menar att finnen skulle spela under andra förutsättningar i online-matcher och undvika LAN-tillfällen. Men faktum är alltså att laget inte tror att han fuskar, utan det är saker som att gå och laga köttfärs mitt under en träningsmatch som har fått ENCE att inse att det kan finnas bättre valmöjligheter.

— Prolly the 1st player who I've witnessed going afk cooking minced meat midround in practice. One word: dedication, fortsätter Leppänen med viss sarkasm.

ENCE eSports spelade utan Aalto redan under Fragbite Masters-slutspelet, där Jonas "ScurK" Finnilä hoppade in i hans ställe. Inte heller Miikka "suNny" Kemppi var en del av femman då, utan ersattes av Harri "reVicer" Kukkonen när laget förlorade med knappa 13-16 mot HellRaisers. Med andra ord hade ENCE följande femma senast de spelade i officiella sammanhang.
Finland Joona "natu" Leppänen
Finland Aleksi "allu" Jalli
Finland Taneli "disturbed" Veikkola
FinlandJonas "ScurK" Finnilä
Finland Harri "reVicer" Kukkonen
Om reVicer faktiskt tagit suNnys plats och om det isåfall är ovanstående femma som fortsätter att kämpa i CS:GO-scenen är oklart återstår att se.

83 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 83 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..