Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
  • Facebook
  • Google
Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar av regler eller avtal.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!
1

Nytt på FragTV: The Arena with Semmler

Av André 'rich' Åkerblom den 24 oktober 2013, kl 15:26 · 2 kommentarer
Fragbite Idag kan vi gladeligen presentera ett samarbete med Auguste "Semmler" Massonnat och vår ärade FragTV-tjänst.
Nu finns det ytterligare skönt videoinnehåll i FragTV. Nytt för dagen är The Arena with Semmler, en videohörna ägd av Auguste "Semmler" Massonnat. Redan nu har tre av hans uppskattade Skype-videointervjuer laddats upp och det ser ut att bli en hel del fler — så håll ögonen öppna.Klicka på bilderna ovan för att komma till The Arena with Semmler.


I samband med detta syns nu även alla nya FragTV-videos i löpet över Senaste Rubrikerna till vänster, något som folk påpekat att de vill ha. Håll utkik öppna i vänsterspalten, eller på FragTV, efter fler videos från Semmler!
richChefredaktör
André Åkerblom, Stockholm

2 kommentarer

Laddar kommentarer...
Kommentarerna ovan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.

Skriv en egen kommentar

Glöm inte att läsa igenom Fragbites regler innan du skriver en kommentar. Alla uppmärksammade förseelser, stora som små, får påföljder så som avstängningar, varningar, förlust av titeln Old School (eller möjlighet att få den) samt andra inskränkningar på användandet av Fragbite. Alla IP-adresser loggas. Tänk först, skriv sen!
Du måste logga in för att kunna kommentera. Inte medlem? Registrera dig, det tar bara en minut.
Laddar..