×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

"cArn" med offentlig ursäkt

6
Fnatics Patrik "cArn" Sättermon har publicerat ett uttalande kring kontroversen runt organisationens CS:GO-lag under den gångna helgens DreamHack Bucharest.
Fnatic ber officiellt om ursäkt för CS:GO-lagets hårt kritiserade agerande efter deras övertidsvinst mot NiP under DreamHack Bucharest. Ursäkte kommer genom ett uttalande som har publicerats av Patrik "cArn" Sättermon, Chief Gaming Officer vid Fnatic. Uttalandet, som är skrivet på engelska, är riktat till hela scenen och innehåller bland annat en försäkran om att åtgärder har vidtagits både för att straffa laget men även för att minska risken för att något liknande ska kunna ske igen.

— På Fnatic-organisationens och de inblandade spelarnas vägnar ber jag härmed uppriktigt om ursäkt till gamingcommunityn och det berörda laget för våra spelares beteende. Vi kommer att göra vårt bästa för att upprätthålla konsekvens och professionalism i framtiden.

Sättermon väljer även att ta upp bakgrunden till Fnatic-spelarnas frustration, nämligen beslutet av DreamHacks turneringsadministratörer att låta övertiden spelas om. Han efterlyser en förbättring av reglerna och att turneringsadministratörer ska vara mer proaktiva i sitt tillvägagångssätt. Att ett officiellt uttalande har dröjt till nu, förklarar Sättermon, beror helt enkelt på att organisationen valt att lägga fokus på att reparera det skadade förhållandet mellan Fnatic, NiP och DreamHack samt att hantera ärendet internt.

Sedan tidigare har även spelarna själva fått komma till tals här på Fragbite och valde då att uttrycka sin ånger samt be om ursäkt, detta i en videointervju inspelad under DreamHack Bucharests.

65 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 65 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..